Watemark jei laimės galima bus pardavinėt pavadinimu Bladerunner Terraces
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Horizontai - Lvivo 59 (buvę Vėtrūnos dvynukai, 11 Kvartalas)
Collapse
X
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąBe to neturiu jokios abejones kad jei sitas projektas pasiseks, sklypas tarp Lvovo ir KP bei "kooperacijos kolegija" seks tokiu pat keliu.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąJei laimes Summit, 50% tikimybe kad pagrindiniame bokste imsiu buta.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTurbūt pirmas atvejis Vilniuje, kai beveik visi darbai labai geri ir sunku išsirinkti. Iš pirmo žvilgsnio labiausiai patinka 112976. Su juo tik yra potencialo, kad gausis Varšuvos Libeskindo scenarijus. Watermark dar patinka labai. Bet kuo daugiau žiūrėjau tuos renderius, tuo labiau man pradėjo imponuoti Summit. Ten negresia Varšuvos Libeskindas, o ir šiaip plytų apdaila atrodo labai solidžiai ir galėtų pratęsti tikrai gerų projektų virtinę (Paupys, CyberCity, Vytauto 35 ir kt.). Šitą Nordiškai-Baltišką plytų apdailos stilių pats laikas prisiimti kaip savo lietuvišką šiuolaikinį stilių, kuris jau kurį laiką dominuoja apie Baltijos krantus nuo Hamburgo (ar net Amsterdamo) iki Talino.
O mažiausiai imponuojantis man tas paskutinis 595959. Pernelyg paprastos dėžės be jokios idėjos. Kaip koks nelabai geras 70s projektas Europos miestuose.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Optimistas Rodyti pranešimąKaip suprantu, didžiausias Summit pastatas nebus įgyvendinamas? Būtų labai įdomu pamatyti galutinio projekto vizualizacijas.
Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąGal kas gali kvalifikuotai paaiškinti, kurios kurio projekto dalys bus statomos?
- 14 patinka
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
Watermark - winner for residential tower - mano žodyne 'tower' ir reiškia didžiausią pastatą - komplekso dominantę. Kaip suprantu statys šitą Watermark daugiabučio bokštą + visą Summit neskaitant to rudo bokšto:
Įdomu tik kaip su Watermark vandeniu vidiniame kieme? Spėju bus atsisakyta?
Comment
Comment