Aš kartais nesuprantu. Šitos pseudo vertybės nepajudinamos, ar kas? O negalima, taip jau saugant, jas iškelti ir padaryti nuošaliau atskirą kvartaliuką, kuris taptų pažiba su mini gatvelėmis restoranais ir užeigomis (taip parodyti vietinės istorijos dalį). Tada ne tik turistams atrakcija būtų, bet ir žmonės is NMC bei jų svečiai, partneriai turėtų puikią vietą kur papietauti. Atiduodu šią genialią mano mintį tam, kas turi daug pinigų nemokamai. Pavaišinsite cepelinais kada..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Verslo burių plėtra - 23 aukštų bokštas
Collapse
X
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąAš kartais nesuprantu. Šitos pseudo vertybės nepajudinamos, ar kas? O negalima, taip jau saugant, jas iškelti ir padaryti nuošaliau atskirą kvartaliuką, kuris taptų pažiba su mini gatvelėmis restoranais ir užeigomis (taip parodyti vietinės istorijos dalį). Tada ne tik turistams atrakcija būtų, bet ir žmonės is NMC bei jų svečiai, partneriai turėtų puikią vietą kur papietauti. Atiduodu šią genialią mano mintį tam, kas turi daug pinigų nemokamai. Pavaišinsite cepelinais kada..
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąJeigu kalba eina apie tą namą ties sankryža tai jie ir neišsikels. O jei išsikels. Tai namo niekas nenugriaus. Nes jis yra saugomas, kaip kultūros paveldo objektas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąNesuprantu kas čia apačioj? žemė? tinklas? betonas?
Comment
-
Cia kokie 3 aukstai po zeme, matosi kad truks plys reikia parkavimo vietu... viesojo transporto vilniuje problema!Paskutinis taisė DeSadas; 2017.02.23, 20:46."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąCia kokie 3 aukstao po zeme, matosi kad truks plys reikia parkavimo vietu... viesojo transporto vilniuje problema!
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąNetelpa
Comment
Comment