Tai man yra pati geriausia šiame forume matyta nuotrauka Nerealus vaizdas, mažasis Dubajus (Lietuvos mastais)... Pasidalinkit jomis su SSC forumo nariais, jei dar to nepadarėt
O ko jūs tikėjotės. Čia ne koks užkampis, kad paliktų pievas. Jei turi sklypą, tokioj vietoj, tai ir bandai išspausti kuo daugiau, nes kiekvienas m2 čia pakankamai vertingas. Apdailos pavyzdžiai jau senokai yra ir jie matosi nuotraukose.
O ko jūs tikėjotės. Čia ne koks užkampis, kad paliktų pievas. Jei turi sklypą, tokioj vietoj, tai ir bandai išspausti kuo daugiau, nes kiekvienas m2 čia pakankamai vertingas. Apdailos pavyzdžiai jau senokai yra ir jie matosi nuotraukose.
Aš ne prieš kvadratūros išspaudimą- net už. Tūrio centre reikia. bet architektūrinė-estetinė šio reikalo dalis varo mane į frustraciją.
Nereiktų pamiršti, kad pagrindinis ir aukščiausias pastatas jau stovėjo, o iš jo kažką įspūdingo išspausti vargu ar buvo galima. Nauji, žemesni pastatai gal ir galėtų būti įdomesni.
Nereiktų pamiršti, kad pagrindinis ir aukščiausias pastatas jau stovėjo, o iš jo kažką įspūdingo išspausti vargu ar buvo galima. Nauji, žemesni pastatai gal ir galėtų būti įdomesni.
Edd, viskas įmanoma. Šalia kaip tik stovi LE pastatas- puikus pavyzdys to, ką galima iš sovietinės baidyklės išspausti.
Visai neblogas namas,kaip beje ir Delfinas(tiesa,šis kiek per didelis).Įdomūs fasadai,neagresyvūs tūriai.Namas prie Mindaugo tilto architektūrine prasme nuo minėtųjų atsilieka (kaip suprantu,šie namai-vienos arch. kompanijos darbai).
Kalbant apie pastato tūrius. Jie projektuoti atsižvelgiant į būsimų gyventojų poreikius ir nepaisant aplinkos, tačiau nėra kažkuo blogi ir darkantys aplinką. Fasado apdaila - kiek galima suprasti iš renderių, tai ko gero bus NR.1 daugiabučio apdaila Vilniuje. Nors daugkam ir nepatinka, bet man netgi labai.
Penktoje nuotraukoje šių metų laidos dar labiau pailginti Soliaris ir Volvo
va kaip čia yra! aš žiūriu ir galvoju, ar man jau akys nebelaiko, kad vaizdas taip išsitempia... o daug tokių ilgiukų užvežė? kiek jie prailginti palyginus su ankstesniaisiais soliariais?
Comment