2006 09 14
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apartamentai „Nida“
Collapse
X
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąJei turi omenyje tą dešimtaukštį priešais Nidą, tai ne. Tačiau galėtų ir jį sutvarkyti.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO kas ten įsikūrę tame kitame pastate? Ten ir žemutinė dalis gan didelė.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO kas ten įsikūrę tame kitame pastate? Ten ir žemutinė dalis gan didelė.
Comment
-
O man tai visai patinka. Primena olandišką architektūrą, kuria aš labai žaviuosi. Jei išpildys neblogiau, nei šiose vizualizacijose (turiu mintyse spalvų bei medžiagų žaismą) bus tikrai moderniai įdomus daugiabučių kompleksas. Kaži ar galima kažko daugiau reikalauti iš gyvenamųjų daugiabučių? Aišku tokioje vietoje norėtųsi matyti komercinius ar visuomeninius pastatus.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąO man tai visai patinka. Primena olandišką architektūrą, kuria aš labai žaviuosi. Jei išpildys neblogiau, nei šiose vizualizacijose (turiu mintyse spalvų bei medžiagų žaismą) bus tikrai moderniai įdomus daugiabučių kompleksas. Kaži ar galima kažko daugiau reikalauti iš gyvenamųjų daugiabučių? Aišku tokioje vietoje norėtųsi matyti komercinius ar visuomeninius pastatus.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąSmarikiai abejoju ar atrodys kaip dabar parodyta, ypac langu isdestymas raudonu plytu korpusuose ir ar bus butent tokia stikline apdaila visur kitur...
Comment
Comment