na kodelgi, visai neblogi komieblokai toje vietoje tokie laukai, kad nori nenori prasosi kokio komiblokiuko, o kai jie dar ir aukstaugiai - gaunasi visai nebloga porele Labai idomu, ar tenai dar planuojama plesti gyvenamuju pastatu kompleksa, ar taip ir kysos sitie dvyniai.?
Aciu uz foto, Mantai.
Sie pastatai Gedimino prospekte man atrodo graziausiai, ypac labai gerai atliktas koloristinis sprendimas. Tik gaila, kad kiti pastatai dar nekaip is isores atrodo, noretusi visa prospekta matyti sviezuteli
o jūs nemanote, kad jei visas Gedimino pr. būtų toks sutvarkytas, jis taptų toks pats sterilus ir šleikštus kaip, pavyzdžiui Europos aikštė ir konstitucijos pr. Mano nuomone, Vilniaus senamiestis tuo ir žavus, kad ne viskas jame turi išlaižytą išorę.
Be abejo, su tavim galima sutikti. Iki menkiausiu dulkiu pasalinimo islaizytas kambarys atrodo nenaturaliu, nejaukiu, neapgyventu, kur bijai padaryti kazka netaip. Analogiskai ir isorej.
Taciau prospektas, kaip reprezentacine gatve, turi buti tokia. Jos funkcija juk skirta ne poilsiui, kokiu gali buti Senamiestis, o reprezentacijai, kaip muziejinis eksponatas, kur viskas yra brangu ir pirstais geriau neliesti
bijau buti nepopuliarus, bet man Gedimino pr. (bent jau is nuotrauku), panaseje i kazkokius rusiskus miestus (gal Minskas, gal Kijevas, gal St. Peterburgas), o ypac pagal spalvine fasadu puse. Kodel ten viska geltonai dazo?
bijau buti nepopuliarus, bet man Gedimino pr. (bent jau is nuotrauku), panaseje i kazkokius rusiskus miestus (gal Minskas, gal Kijevas, gal St. Peterburgas), o ypac pagal spalvine fasadu puse. Kodel ten viska geltonai dazo?
Keista, kad tau taip atrodo. Visose nuotraukose sitoje temoje matosi tik 2 pastatai vienas salia kito ir tikrai ne visi pastatai Gedimino pr. nudazyti geltonai, atvirksciai - vyrauja spalvu ivairove. Minske apskritai tokiu pastatu nera, nors Gedimino pr. kai kuriu pastatu stilius panasus i St.Peterburgo imperini stiliu, kas yra labai gerai, nes tokio stiliaus pastatu nera daug ir jie labai vertingi.
nezinau, galbut del GDP panasumo su St. Peterburgu toks ispudis susidaro, nors yra ir daugiau ten pastatu kazkiek panasiu i tai. Nesakau, kad tai blogai, bet pvz. Ryga labiau panasi Stockholma ar kita Skandinavijos sostine. Nors Gedimino pr. turbut nesiskaito senamiestis? Pvz. (i desina kiek mato, viskas geltona )
Comment