Visų nenugriaus - bent kol kas planuoja griauti tuos, kurie dabar stovi nenaudojimi (o kiti ir apgriuvę).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaurės miestelis ir Ogmios miestas - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąNėra taip blogai, kol paties asmeniškai nepaliečia. Nežinau, ką ten žadėjo ir ką dabar ruošiasi statyti, bet žinau, kad vietoj 5 aukštų administracinio pastato, su vakarais ištuštėjančia aikštele, sugalvojus pastatyti 7 aukštų daugiabutį, turbūt irgi pieščiau tragišką vaizdelį.
Beje, ar teisingai supratau, kad senuosius kareivinių pastatus visgi griaus? Sunaikins paskutinius likučius to, kas darė šiaurės miestelį išskirtiniu?
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąReikia statytojus spausti infrastrukturos pletojimo linkme o ne isvis, kad nebestatytu. Beje tam straipsny pirmoj nuotraukoj aiskiai matosi kokia ten dar dykviete o ne miestas
Comment
-
Žengtas pirmasis žingsnis link Vismaliukų investicijų zonos įkūrimo
Skaityti daugiau: http://www.ivilnius.lt/naujienos/akt...69643d33343632
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąIr vėl „Svečių namai“. Kažkaip daug tų svečių namų, iš kur Vilniuje tiek besisvečiuojančių? Juokas pro ašaras, sukčiaujama lyg niekur nieko.Paskutinis taisė Lettered; 2016.02.10, 08:45.
Comment
-
/\
nu čia tai biški nesąmonė. Neturėtų būti leidžiama taip išsidirbinėti. Nelabai suprantu kam tie įstatymai, jeigu jų niekas nesilaiko. Toje vietoje prieš tai buvo mašinų stovėjimo aikštelė, tai dabar ne tik jos nebeliko, bet dar ir atsiras daugiabutis, kuris neturės jokių aikštelių. Mano namas už 50 m., jaučiu kad mašinų vietų konkurencija mano kieme taip pat sustiprės, nors mūsų namas pats turėjo ir už požeminius garažus ir už mašinų aikšteles prie namo susimokėt.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą/\
nu čia tai biški nesąmonė. Neturėtų būti leidžiama taip išsidirbinėti. Nelabai suprantu kam tie įstatymai, jeigu jų niekas nesilaiko. Toje vietoje prieš tai buvo mašinų stovėjimo aikštelė, tai dabar ne tik jos nebeliko, bet dar ir atsiras daugiabutis, kuris neturės jokių aikštelių. Mano namas už 50 m., jaučiu kad mašinų vietų konkurencija mano kieme taip pat sustiprės, nors mūsų namas pats turėjo ir už požeminius garažus ir už mašinų aikšteles prie namo susimokėt.
Comment
Comment