Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinė koncertų salė ant Tauro kalno
Collapse
X
-
Paskutinis taisė lukass; 2017.05.21, 21:02.Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Tai jo, čia gi konceptas. Ir kaip konceptas, bent man, visai nieko. Norėtųsi lankstesnio pastato, labiau įsiliejančio į aplinką, ne tokių aštrių formų. Salės akustika irgi įdomu kaip būtų išlaikoma su tokiais panoraminiais stiklais. Bet patiko idėja pratęsti parką per pastato vidurį po sale.
Comment
-
Parašė Horn Rodyti pranešimąNegi jie tikisi lengvai susitarti su savininkais perpirkti sklypą? Ypač, kai pradžia tokia priešiška.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąVisų pirma tiems savininkams turėtų būti didžiulės, ne simbolinės baudos už neprižiūrimą pastatą miesto centre.
Klausimas, kaip profsąjungų (iš esmės - visų žmonių) turtas pateko į nevykėlių vertelgų rankas.
Ir jie dar kartą siekia "kompensacijos" iš mokesčių mokėtojų...
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąSavininkas jau bankrutavo.
Klausimas, kaip profsąjungų (iš esmės - visų žmonių) turtas pateko į nevykėlių vertelgų rankas.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąSavininkas jau bankrutavo.
Comment
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąBelieka džiaugtis, kad nekonvertavo į prestižinius apartamentus savo laiku. Dabar bent perspektyva grąžinimo visuomenei liko.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąSvarbus momentas, kad akcentuojama koncertų salės idėja. Tai svarbu. Lietuvoje nėra normalios šiuolaikinės koncertų salės simfoninei ir chorinei muzikai, kur nebūtų gėda atsivežti pasualio geriausius.
Vietų tikrai yra.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąKaip besilankantis klasikinės muzikos koncertuose gali tik paprieštarautiPaskutinis taisė John; 2017.05.22, 13:24.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAkivaizdu, kad lankotės nepakankamai.
Man patinka, kai yra John (Jonas), kuris viską išmano, viską žino, gali polemizuoti bet kokia tema. Tiesiog fantastika. Visi neteisūs, jis vienas mąsto geriausiai, teisingiausiai. Ir dar gali pasakyti, kas kur lankosi pakankamai ir nepakankamai. Sakyčiau pats nemaloniausias komentatorius. Būkite žmogus, reflektuokite kada nors savo mąstymą ir rašymą
Pats groju ir mano draugai muzikantai. Apie vietas, kur galima paklausyti muzikos, atleiskite, šiek tiek nusimanau.Paskutinis taisė R.D.; 2017.05.22, 13:34.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Man patinka, kai yra John (Jonas), kuris viską išmano, viską žino, gali polemizuoti bet kokia tema. Tiesiog fantastika. Visi neteisūs, jis vienas mąsto geriausiai, teisingiausiai. Ir dar gali pasakyti, kas kur lankosi pakankamai ir nepakankamai. Sakyčiau pats nemaloniausias komentatorius. Būkite žmogus, reflektuokite kada nors savo mąstymą ir rašymąPaskutinis taisė John; 2017.05.22, 13:40.
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimą
Man patinka, kai yra John (Jonas), kuris viską išmano, viską žino, gali polemizuoti bet kokia tema. Tiesiog fantastika. Visi neteisūs, jis vienas mąsto geriausiai, teisingiausiai. Ir dar gali pasakyti, kas kur lankosi pakankamai ir nepakankamai. Sakyčiau pats nemaloniausias komentatorius. Būkite žmogus, reflektuokite kada nors savo mąstymą ir rašymą
Pats groju ir mano draugai muzikantai. Apie vietas, kur galima paklausyti muzikos, atleiskite, šiek tiek nusimanau.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą"Paklausyti muzikos" galima ir bare, o jų pilna. Jei visas tokias vietas skaičiuosim, tai praktiškai galim net nugriauti keletą koncertinių salių. Bet salė nėra lygu salei. Tikros kamerinės, aukščiausių standartų, mes neturim. Tai nereiškia, kad smuiko negali paklausyti kokioje Rotušėje. Gali, bet bus visai ne ta kokybė.
Comment
Comment