Nu vo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nacionalinė koncertų salė ant Tauro kalno
Collapse
X
-
Turint omenyje, kad dabar 2021 pavasaris, tai pabaigti projektavimą, projekto ekspertizę, derinimą su visom instancijom, gauti statybos leidimą, iškonkursuoti rangovą ir pradėti statybos darbus per pusantrų - du metus yra visiška norma. Priklausomai nuo to, kur šiuo metu yra projektavimas, gal net optimistinė.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNematau dėl ko panikuoti. Pinigus skirs, kai jau reikės statyti. Projektavimui lėšos numatytos, tai viskas ok.
Comment
-
Parašė molis666 Rodyti pranešimąTikrai vertėjo taip skubiai nugriaut.Post in English - fight censorship!
- 13 patinka
Comment
-
Man nesuvokiamos sumos pinigų tokiems dalykams. Suprantu tokio objekto reikalingumą, bet kai projektas renderiuose man panašus į eilinius ofisus, tai kas ten per auksu tviskantis brangumas ar įrenginiai už 260 milijonų buvusių litų arba už 91 milijoną dolerių (kitaip tariant 75 mln eu). Gal geriau atstatykime gedimino pilį už juos?!
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąkai projektas renderiuose man panašus į eilinius ofisus, tai kas ten per auksu tviskantis brangumas
- 3 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Vertėjo nugriauti vien tam, kad niekas iš sentimentų nespėtų kultūros paveldu paskelbti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dr.pienas Rodyti pranešimąTurint omenyje, kad dabar 2021 pavasaris, tai pabaigti projektavimą, projekto ekspertizę, derinimą su visom instancijom, gauti statybos leidimą, iškonkursuoti rangovą ir pradėti statybos darbus per pusantrų - du metus yra visiška norma. Priklausomai nuo to, kur šiuo metu yra projektavimas, gal net optimistinė.
"Techninio projekto rengimo pradžia įvardijama 2020 m. lapkričio 27-oji, pabaiga planuojama 2022 m. pradžioje. Iki tol turi būti praeiti visi etapai – sprendinių derinimas su visuomene, tarpiniai derinimai su nevyriausybinėmis organizacijomis ir suinteresuotųjų grupėmis." - Vilniaus miesto savivaldybė, 2020-11-26
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąMan nesuvokiamos sumos pinigų tokiems dalykams. Suprantu tokio objekto reikalingumą, bet kai projektas renderiuose man panašus į eilinius ofisus, tai kas ten per auksu tviskantis brangumas ar įrenginiai už 260 milijonų buvusių litų arba už 91 milijoną dolerių (kitaip tariant 75 mln eu). Gal geriau atstatykime gedimino pilį už juos?!
Comment
-
Pradeda projektinių pasiūlymų viešinimą.
https://citify.eu/nacionaline-koncertu-sale/
Ir daug naujų vaizdų, keletas jų:
- 1 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąVis dar matau ofisus. Aplinkos sutvarkymas išvis apverktinas, tujos įrėmintos borteliais? Back to sovietmetis.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė justinas adam Rodyti pranešimąVis dar matau ofisus. Aplinkos sutvarkymas išvis apverktinas, tujos įrėmintos borteliais? Back to sovietmetis.
- 3 patinka
Comment
Comment