Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos centras „Panorama“

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Buvau vakar vakare greit užsukęs. Na nežinau, nelikau apžavėtas tikrai. Iš principo manęs netraukia tokios vietos, neatrodė, kad čia kažkas išskirtinio ir nuotraukas pažiūrėjus. Kaip bebūtų, toli gražu visko neapvaikščiojau, trečiame aukšte išvis nebuvau. Tačiau šis bei tas užkliuvo. Visų pirma tai iš esmės nėra kur prisėsti, o norėjosi. Dar kažkokia lyg nebaigusių džiūti dažų smarvė buvo ar kažkas panašaus, dėl kurios man dar ir galvą skaudėti pradėjo. Masė žmonių taip pat labai erzino. Norėjau užsukt į BMS, tačiau noras iš ten nešdintis kuo greičiau nugalėjo ir į pastarąjį taip ir nenuėjau. Reikės gal po kokių gerų poros savaičių dar kartą užsukti ir pabandyti pakoreguoti nelabai kokį pirmą įspūdį.

Comment

Kaip ir kiekvienam didesniam prekybcentry, itin nemažai neintelektualiai atrodančių kiemo bachūriukų su aptemptakelnėm mergikėm nusprendusių paisvaiksčiot dirbtinėmis alėjomis.
      Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Asmeniškai man tai visai su kartais patiko palakstyti. Tik gaila, kad brangokas malonumas. Na, bent jau man...

Ir trasos sienelės galėtų taip nesidraikyti jas pastūmus.

Comment

Buvau su pačia nurepečkojęs šį savaitgalį. Nepatiko. Nieko gero. Iš naujų nematytų parduotuvių arba iš viso nėra net į ką pažiūrėti, arba kainos, esamame kontekste, gluminančios. Visa kita tas pats š kaip ir visuose prekybcentriuose. Parkingas pradvisęs išmetamosiomis dujomis beveik iki pat parduotuvių. Labai daug nenaudingo ploto pridaryta. Nėr ką lygint su Kauno "Akropoliu". Net ir Vilniaus "Akropolis" atrodo mielesnis, patogesnis ir didesnė tikimybė, kad išeisi ką nors nusipirkęs.

Geriausiai turbūt mano nuomone atspindi ten viena parduotuvė, pavadinimu "Flo", su pačia nusprendėm, kad čia nuo žodžio "fuflo".
          Jūsų,
          Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

ne tu vienas tai nusprendei is esmes mes irgi neuzskaitem panoramos. jei gyvenciau vilniuje, nemanau, kad buciau daznas svecias tam prekybcenty...
            www.tomflagman.com

Comment

"Flo" vokiečių kalboje reiškia blusą (rašoma Floh). Naktį vykstantys sendaikčių turgūs ten taip ir vadinami - Flohmarkt - blusų turgus (šiaip dalykas tai smagus. Netgi šiek tiek romantiškas, galiu pasakyti )
              N N N

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                Buvau su pačia nurepečkojęs šį savaitgalį. Nepatiko. Nieko gero. Iš naujų nematytų parduotuvių arba iš viso nėra net į ką pažiūrėti, arba kainos, esamame kontekste, gluminančios. Visa kita tas pats š kaip ir visuose prekybcentriuose. Parkingas pradvisęs išmetamosiomis dujomis beveik iki pat parduotuvių. Labai daug nenaudingo ploto pridaryta. Nėr ką lygint su Kauno "Akropoliu". Net ir Vilniaus "Akropolis" atrodo mielesnis, patogesnis ir didesnė tikimybė, kad išeisi ką nors nusipirkęs.
                Dėl kainų tai nieko labai ypatingo, Lietuvoj taip jau yra, kad drabužių kainodara neparemta nei socialine, nei ekonomine šalies situacija. Įžūlia pavadinčiau.
                O statistika skelbia, kad lietuviai drabužiams išleidžia daug daugiau nei prancūzai ar vokiečiai užsukę tarkim į kokį H&M.

Įdomi tamstos mintis dėl nenaudingo ploto. Akropoly (apie vietinį kalbu) nenaudingo ploto nėra. Ar jauku? Man tai ne.
                Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Parašė praetor Rodyti pranešimą
                  Dėl kainų tai nieko labai ypatingo, Lietuvoj taip jau yra, kad drabužių kainodara neparemta nei socialine, nei ekonomine šalies situacija. Įžūlia pavadinčiau.
                  O statistika skelbia, kad lietuviai drabužiams išleidžia daug daugiau nei prancūzai ar vokiečiai užsukę tarkim į kokį H&M.

Įdomi tamstos mintis dėl nenaudingo ploto. Akropoly (apie vietinį kalbu) nenaudingo ploto nėra. Ar jauku? Man tai ne.
                  Aš čia kaip iš vystytojo pusės pažiūrėjau į tą plotą. O Akropolį yra irgi, bet taip vadinamas "loss coefficient" gerokai žemesnis, čia labai plačios tos alėjos, atriumas - baisu, kiek ploto nedirba.

O ar 60k ir virš ploto sandėlyje su daugybę šmutkių ir su keliais tūkstančiais žmonių apskritai gali būti jauku? Sorry, žinau ir jaukesnių vietelių, kur laiką praleist. Patologiškai vengiu prekybos centrų apskritai, būnu ten tik tiek, kiek reikia konkrečiam daiktui nusipirkti.
                  Jūsų,
                  Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Na šiaip jei nesi 14metis paauglys, neturintis kur trintis po pamokų, ar žmogus iš provincijos autobusu atvežtas į ekskursiją, bent jau teoriškai "Akropolis" neturėtų sukelti patogiausio ir geriausio prekybos centro įspūdžio. Mano nuomone, "Panorama" pats kaip pastatas (nekalbu apie parduotuvių skirtumus) tikrai žymiai patogesnis PC.

a) Kaip An.Pl. paminėjo, ir plačio alėjos ir atriumas leidžia jaustis erdviai
                    b) Dienos šviesa - taip pat mano nuomone yra privalumas
                    c) Išplanavimas gerokai - patogesnis: panašūs prekių ženklai žymiai arčiau vienas kito nei Akropolį, kur nuo vienos panašios parduotuvės (Aprangos) iki kitos (Zaros) reikia apie pusę kilometro eiti.
                    d) Nėra tų pačių paauglių ir "ekskursinių turistų".
                    e) Rimi kur kas maloniau atrodo, nei apšiurusios maximinės mergiotės ir pikti apsauginiai
                    f) Požeminis parkingas, nors ir su prasta ventiliacija, man maloniau nei eiti tuos pačius kelis šimtus metrų per lietų ir sniegą į automobilį ir krauti į jį prekes.

Tad aš kaip pirkėjas, o ne "pramogautojas" vienareikšmiškai vertinu Panoramą kaip geresnį pastatą. Akropolio vienintelis pranašumas: geresnės parduotuvės: Zara ir kt. man kaip ne turtuoliui.

Comment

Tai valio, kiekvienam savo, o ir estai ploja katutėm, kad pertraukia iš "Akropolio" srautą, vadinasi, gausis biznė. Viskas gerai! Aš, matyt, paaugliškai prisirišęs prie "Akropolio", ten tiek daug trumpasijonių voveraičių laigo, o ir pačia turi daugiau ką veikt, kol visą plotą apeina ir apžiūri - tikra prekybos ir pramogų sostinė..
                      Jūsų,
                      Analitikas PlėtRa™

Comment

Apsilankiau ir aš Panoramoje. Estetiška aplinka. Man ji pasirodė patrauklesnė ir už Akropolį, ir už Europą. Dėl suoliukų... Aš suprantu, kad lietuviškas kaimo sindromas kai kuriuos asmenis verčia Akropolyje skirti pasimatymus, tuoktis (gal ir šarvojimo salę ar gimdyklą sau pasidarytų), tad gerai, kad tų suoliukų Panoramoje yra ne daug - atėjai, apsipirkai ir išėjai, nėra reikalo "gyventi" prekybos centruose.

Comment

Patiko man kaip veikia "Panoramoj" stovėjimo vietos užėmimo nustatymas. Bet rodos ten
                          ne vien pliusų, bet ir minusų yra

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą

Geriausiai turbūt mano nuomone atspindi ten viena parduotuvė, pavadinimu "Flo", su pačia nusprendėm, kad čia nuo žodžio "fuflo".
                            Sutikčiau tik dėl "nenaudingo ploto" - jo tikrai gana daug. Visa kita padaryta labai, labai solidžiai.
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Na aš ir pareikšiu savo nuomone. Buvau pora kartų panoramoj tai padariau išvadas: apdaila pigesnė nei akropolio(aišku kai viskas nauja tai labai pokolkas nekrenta į akį), bendro naudojimo koridoriai platesni ir aukštesni nei akropolio tai akivaizdžiai matosi, viso centro estetika jaučiasi, kad ne Lietuviška, o labiau skandinaviška tai pagirtina. Kad centras įrengtas labai solidžiai ir, kad geresnis už europą(manau šie centrai nelygintini nei plotu, nei interjeru) tikrai taip nesakyčiau. Kol Lietuvoje sąlyginai nauja ya parkingas po žeme, tai pakelia kartele panoramos, bet pvz. vasara bus nejauku....Apskritai panoramą įvertinčiau 8 iš 10, o akropoli 7.
                              "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Čia biški off-topic.

Užsukit į Panoramos puslapį - ten labai įdomus Vilniaus variantas nupieštas tituliniame puslapyje Pastatai lyg ir pažįstami visi - tik absoliučiai ne savo vietose

Comment

Naujajame centre netrūks malonių staigmenų: pagrindinė naujojo centro aikštė lankytojus pasitiks fotomenininkų sukurta savita, daugiau nei 100 kvadratinių metrų dydžio Vilniaus panoramos vizija. Iš šimtų nuotraukų sukurtoje Vilniaus vizijoje susijungia istorinio senamiesčio ir modernių verslo centrų rajonai, vienas greta kito buriasi daugeliui gerai pažįstami, tačiau netikėtas erdves radę pastatai.
                                  http://www.panorama.lt/lt/apie-panor...aus-vardu.html

Comment

Parašė felar Rodyti pranešimą
                                    Čia biški off-topic.

Užsukit į Panoramos puslapį - ten labai įdomus Vilniaus variantas nupieštas tituliniame puslapyje Pastatai lyg ir pažįstami visi - tik absoliučiai ne savo vietose
                                    Na, forumiečiai. Ar patinka panoramos VIlniaus variantas? Superduper dangoraižių kalva, kokios dažnas čia tiesiog trokšta
                                    N N N

Comment

„Panorama“ atnaujins automobilių aikštelę
                                      http://vz.lt/sektoriai/prekyba/2016/...biliu-aikstele

Prekybos centro „Panorama“ stovėjimo aikštelė šiemet bus atnaujinama. Tam išleisti planuojama 600.000 Eur.

Pirmojo aukšto požeminės aikštelės, kuri naudojama aktyviausiai, atnaujinimo darbus atliks UAB „Merko statyba“, priklausanti Estijos „Merko“ ir E.L.L. grupei, valdančiai ir patį prekybos centrą.

Birutė Kalanovaitė, UAB „Panorama LT“ generalinė direktorė, sako, kad nuo 2008 m., kai buvo atidarytas prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“, tai pirmas automobilių aikštelės atnaujinimas. Darbus pradėti planuojama gegužės 16 d.

„Noriu akcentuoti, kad atnaujiname tik pirmojo aukšto požeminę stovėjimo aikštelę, o antrojo aukšto požeminėje stovėjimo aikštelėje automobilius bus galima statyti įprastai“, - sako p. Kalanovaitė.

Vairuotojai neturėtų patirti nepatogumų ir statydami automobilį pirmame aukšte, nes, kaip tikina pašnekovė, visi darbai kruopščiai ir detaliai suplanuoti, vyks nedidelėmis atkarpomis, keliais etapais.

„Apie konkrečius atnaujinimo etapus, atliekamus darbus nuolat informuosime mūsų interneto svetainėje – ten pristatysime, kurią savaitę, kuri dalis atnaujinama, kur patogiau statyti automobilį“, - sako p. Kalanovaitė.

Atnaujinimai atliekami norint pagerinti automobilių aikštelės dangą. Parkavimo vietų skaičius nepakis, nes tai dangos atnaujinimo darbai.

„Panoramoje“ yra 1.600 nemokamų automobilių stovėjimo vietų, kurios išsidėsčiusios per 2 prekybos centro aukštus.

Comment

„Panorama“ planuoja plėtrą, turės kino teatra
                                        Vilniaus Žvėryno mikrorajone esantis prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ šiuo metu baigia registruoti sau priklausančius greta esančius sklypus Stumbrų, Pieninės ir Stirnų gatvėse. Dar nenuspręsta, kokio dydžio priestatai juose iškils, bet neabejojama, kad viename jų bus įkurtas kino teatras.
                                        „Ledo arenos mums netrūksta, bet kino teatras Žvėryno bendruomenei tikrai reikalingas“, – apie plečiamų pastatų paskirtį prasitaria p. Kalanovaitė.
                                        Statybų ir objekto plėtros procesai užtruks, todėl greičiausiai projektas bus baigtas po kelerių metų. „Panoramos“ vadovai rinksis iš geriausių kino teatrų operatorių sprendimų, domisi tik moderniausia įranga.
                                        Plačiau: https://www.vz.lt/prekyba/2018/08/08...#ixzz5NYaOeSNp

Comment

Kino teatras geriau būtų buvęs kur nors NMC netoli Europos.

Comment

Working...
                                          X