Parašė Rimas_OK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos centras Gedimino 9
Collapse
X
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąJo- teko pamatyti, tik kažkodėl nenufotkinau. Aplink langus atsirado papildomų lipdinių- atrodo prašmatniau, nei buvo.
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąMan tas žalias stogas
Juolab kad senamiestyje yra pastatu su tokiu stogu. pvz kad ir prezidentura.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimątas zalias stogas pats tas
Juolab kad senamiestyje yra pastatu su tokiu stogu. pvz kad ir prezidentura.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTik Prezidentūra ir dar vienas pastatas prie pat Nėries. Daugiau nėra. Jei mano atmintis neapgauna.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąNet nesinori žalia vadinti- salotinė.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąsalotos kiek zinau yra augalo arba maisto pavadinimas, o ne spalvos. salotine ar nesalotine, zalia yra zalia.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąMan atrodo kas salotinė yra spalva.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąLabai netradiciskai atrodantis prekybos centras, bet tas nera blogai
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKai aš pagalvoju apie tradicinius prekybos centrus Lietuvoje į galvą ateina dideli kvadratiniai angarai, tai ačiū Dievui kad šitas netradicinis .
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąSitas beabejo yra labai grazus, bet Lietuvos maximos man visai nieko, nors aisku su tuo Gedinimo 9 nera ka lyginti
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąAš nieko prieš juos neturiu. Nestatų jų senamiestyje .Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKartais jau taip parašai, kad suprast nieko neina
Comment
Comment