Koncepcija Gedimino 9, atrodo kad cia ne vidutinio lygio masei, kaip tipo akropolis ir net gi jau ne Panorama (nes taip pat stume kad aukstesnio nei vidutinio lygio zmonem). Klausimas: Kas bus ju lankytojai, Ar nebus taip kaip su pustusciu europos prekybos centru???
Koncepcija Gedimino 9, atrodo kad cia ne vidutinio lygio masei, kaip tipo akropolis ir net gi jau ne Panorama (nes taip pat stume kad aukstesnio nei vidutinio lygio zmonem). Klausimas: Kas bus ju lankytojai, Ar nebus taip kaip su pustusciu europos prekybos centru???
Šiaip jau „Europa“ su „Akropoliu“ laikomi sėkmingiausiai PC projektais Lietuvoje. Šis bus prestižinis PC, įsikūręs prestižinėje vietoje, pačioje Vilniaus širdyje, tad manyti, kad PC nesulauks lankytojų rya mažų mažiausiai nerimta
Man atrodo, kas prospektas iki rekonstrukcijos buvo žymiai gyvesnis. Kodėl?
Gal čia tik sutapimas "Iki rekonstrukcijos". Aš galbūt pasakyčiau iki Akropilio atidarymo. Anksčiau dauguma žmonių apsipirkti traukdavo į senamiesty, Gedimono prospektą na, o dabar į Akropolį. Galbūt atidarius didelį prekybos centrą Gedimino prospektas nukonkuruos Akropolį, bet manau vistiek žmonės gyvenantys Šeškinėje ir aplink ją kituose rajonuose ir toliau mieliau rinksis Akropolį.
Tas nėra blogai Man patinka jų snobiškas stiliukas- būdamas UK visad stengiuos ten apsipirkti.
Bet ištiesų keista, nes prieš ~4-5 metus M&S skelbė, kad stabdo plėtrą už UK ribų... Matyt persigalvojo
Sauni zinia kad atsidaro M&S Vilniuje, bent jau man patika nes tikrai nenuvalkiotas "brand'as" . Manau turetu pritraukti zmoniu i Gedimino 9 ; dauguma Vilniuciu zino Marks&Spencer ir miesto svecius turetu patraukti zinomas vardas. Kazkaip nutinka kad kai esi svetur atkreipi demesi i jau zinomas parduotuves , nors gal cia tik man taip .
Man atrodo, kas prospektas iki rekonstrukcijos buvo žymiai gyvesnis. Kodėl?
Taip atrodė todėl, kad juo važiavo troleibusai, kas "pagyvino" vaizdą. Taip pat buvo priparkuota automobilų, kas gatvę irgi užpildė. Ir dar buvo siauresni šaligatviai, tad žmonės buvo labiau susigrūdę. Tad mano nuomone, tas "gyvumas" buvo ne iš gero gyvenimo.
Nors niekada nemegau ju gan savotisko prekiu asortimento, bet malonu matyti Marks & Spencer Vilniuje... Pries kokius 4 metus jie uzdare visas savo parduotuves Prancuzijoje ir kaip priezasti nurode nora stiprinti savo pozicijas Britanijoje ar kazkas tokio... Atrodo, kad ju prioritetai ir vel keiciasi...
Comment