Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos centras Gedimino 9

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Svecias
    Na atleisk, bet Basanavičiaus g. cerkvės stogas nieko bendro su žalvario spalva neturi.
    Šios cerkvės kupolai greičiau salotiniai........
    Taip ir jie man nepatinka - jie ryškiai, blizgančiai išdažyti, kas atrodo nelabai kaip. Bet prezidentūros stogas atrodo visai normaliai, kaip ir šio G9 stogas vizualizacijose.

Comment

Parašė Svecias
      Na atleisk, bet Basanavičiaus g. cerkvės stogas nieko bendro su žalvario spalva neturi.
      Šios cerkvės kupolai greičiau salotiniai........
      Apie tuos baisuokliška turėklų spalva numaliavotus kupolus aš nešneku. Net į stačiatikių tradicijoją jie neįsipaišo, nes jie būna arba auksiniai arba mėlyni, o čia kažkoks nesusipratimas
      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Jo tos Cerkves stogas baisus . O siaip stogas toks labai man patinka, tad del jo neturiu priekaistu. (Cia as kalbu apie Prekybos centra Gedimino 9)
        "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

vilniaus senamiestis per google earth baisiai gražiai atrodo vien raudoni stogai todėl man visai nesinori žalių priemaišų...

Comment

Tai gal kas turi foto to stogo?

Comment

Parašė liutass
              Tai gal kas turi foto to stogo?
              Kurio?

Comment

Nu cia kur diskutuoja, apie salotini baznycios stoga

Comment

Parašė liutass
                  Nu cia kur diskutuoja, apie salotini baznycios stoga
                  http://tinkle.miestai.net/showpost.p...2&postcount=33
                  Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Oho

Comment

Labai įdomus faktas. Prie Gedimino 9 nagus prikišo tie patys danai PLH arkitekter, kurie projektavo SBA bokštą ir Lietuvos telekomą. http://www.plh.dk

Comment

Nesenos gamybos nuotrauka

Pora vakarykščių kampų

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aš bijau vieno.
                          Pavadinimas dabar kaip visada gražus ir pakankamai lietuviškas. Tačiau beveik aišku, kad prieš atsidarymą jis bus pervadintas į kokį nors "Shopping plaza", "Plaza market" arba "Pepsi plaza" arba "Gediminas market" ))))))))

Comment

Parašė Rimas_OK
                            Aš bijau vieno.
                            Pavadinimas dabar kaip visada gražus ir pakankamai lietuviškas. Tačiau beveik aišku, kad prieš atsidarymą jis bus pervadintas į kokį nors "Shopping plaza", "Plaza market" arba "Pepsi plaza" arba "Gediminas market" ))))))))

Nemanau, kad to reikia bijoti. Yra tinklapis www.gedimino9.lt, ir kitur jie tą pavadinimą visur kiša, jau nemažai yra investavę, kad jis būtų atpažįstamas.
                            O be to kokios alternatyvos? Vystytojas "Ajolas", bet manau, net didžiausiam "Ajolo" narcizui nekiltų ranka tokiu vardu ir visą PC pavadint

Comment

Parašė Toris
                              Nemanau, kad to reikia bijoti. Yra tinklapis www.gedimino9.lt, ir kitur jie tą pavadinimą visur kiša, jau nemažai yra investavę, kad jis būtų atpažįstamas.
                              O be to kokios alternatyvos? Vystytojas "Ajolas", bet manau, net didžiausiam "Ajolo" narcizui nekiltų ranka tokiu vardu ir visą PC pavadint
                              Vilniaus "Universali renginių arena" irgi ilgai buvo eksploatuojama, kol neatsirado Siemensas ir nepasūlė per 10 metų - 10 mln už vardo pakeitimą

Comment

/\ Jei teisingai prisimenu, arenos dar tik pamatai kilo, kai ji buvo pavadinta "Siemens"

Comment

Parašė Rimas_OK
                                  Aš bijau vieno.
                                  Lietuva - kapitalistinė šalis, todėl nematyčiau labai didelės problemos, jei taip ir atsitiktų. Tas statinys nėra kažkuo ypatingai reikšmingas Lietuvai ar jos istorijai, todėl jei kažkokia kompanija investuos į jo pavadinimą, nuo to blogiau tikrai nebus.
                                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Darbai geru tempu vyksta - šiandien mačiau jau langus deda.

Comment

Tekstas apie Gedimino 9 omnyje

http://www.omni.lt/?i$9359_16007$z_363986

Iškeltas vainikas, darbai įpusėjo. Sudėti visi kiti terminai, kada kas bus padaryta. Kadangi šis projektas jau savo "prastovą" atliko 2004/2005 m., kada buvo derinamas, tai bent statybos darbai gal bus atlikti laiku. Kol kas tai iš tiesų sparčiai juda.

Comment

Vakar

Mano galerija Flickr'yje

Comment

pastato spalva tikrai negraži

Comment

Working...
                                          X