Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos centras Gedimino 9

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

“Hansabankas” finansuoja prekybos centro “Gedimino 9” statybą
    http://www.delfi.lt/news/economy/bus...php?id=8196880

Beje, šiandien praėjau - didžioji pastato dalis apjuosta pastoliais.
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

nelabai supratau, stogą jie nori padaryt stiklinį, o sienų langus? Ar jie aplamai nori pakeist architekturos planą?

negi truksta prekybos centrų Vilniuje?

Comment

pasižiūrejus į interjero vizualizaciją, net nebesimato, kad tai istorinis pastatas..

Comment

Jie darys REKONSTRUKCIJĄ - tatai, Gerbiamieji, reiškia, kad viduje bus keičiama pastato konstrukcija, t.y. graunamos sienos ir didinamos erdvės, o saugomi tik fasadai.
          אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
          אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Parašė jerusalem
            Jie darys REKONSTRUKCIJĄ - tatai, Gerbiamieji, reiškia, kad viduje bus keičiama pastato konstrukcija, t.y. graunamos sienos ir didinamos erdvės, o saugomi tik fasadai.
            rekonstrukcija visiškai nebūtinai yra pastato konstrukcijų pakeitimas išsaugant fasadus rekonstrukcijos mastai gali buti įvairūs.
            grįžtant prie gedimino 9, tai yra ganetinai vertingas pastatas. o ka matom vizualizacijoj - kažkokia banalybe. rekonstruoti tokį statinį "megos" ar "babilono" standartais - pigu.

Comment

dar praeita savaite iškilo galingos keistokos konstrukcijos: fasadų sutvirtinimui tikriausiai.

Comment

Aciu uz nuotraukas Toshai.
                Jei visa vidu isgriaus tai mano nuomone apie si projekta keiciasi i bloga puse.

Comment

Atrodo, kad kazkiek interjero issaugos, tik nezinia kiek

Comment

Parašė toshas
                    rekonstrukcija visiškai nebūtinai yra pastato konstrukcijų pakeitimas išsaugant fasadus rekonstrukcijos mastai gali buti įvairūs.
                    grįžtant prie gedimino 9, tai yra ganetinai vertingas pastatas. o ka matom vizualizacijoj - kažkokia banalybe. rekonstruoti tokį statinį "megos" ar "babilono" standartais - pigu.
                    Aš kalbu apie konkrečiai šį pastatą, nes mačiau jo projektą ne kartą.Dar jie norėjo didinti pirmo aukšto langus - t,y. padaryti juos iki žemės, nes atseit taip buvo prieš karą, bei naikinti kažkokius vertingus žibintus, be to užsitraukė paveldosaugos pyktį, nes svajojo apie stiklinę kavinę tiesiai prieš ten esančios, bet dabar neveikiančios bažnyčios duris.Be to, tas jų stiklinis stogas buvo per stipriai iškilęs, bet užginčijo, kad jo nesimatys, na, nebent nuo Gedo pilies nekaip atrodys...
                    אני בכל זאת אאמין באהבה, אפילו אם היא מתה,
                    אני אאמין באלוהים, אפילו אם הוא שותק.

Comment

Na o man sis projektas visai patinka, nors ir nera labai iskirtinis Manau jis ines daugiau gyvybes i G prospekta, kas, mano nuomone, labai svarbu

O kalbant apie tas sutvirtinancias konstrukcijas... tai tokios statomos paprastai tik prie pastatu, kur buna isgriaunamas visas vidus, iskaitant perdangas, etc. - paliekamos tik (vertingos) sienos, kurias sios konstrukcijos 'prilaiko'...
                      Nors as nesu statybu 'profas', tad kaip bus su G9 - dar pamatysim

Comment

Tai jie tik fasada palieka o viska kita griauna??

Comment

Tik sienos belike, o viduje statybos...

Comment

Visą diskusiją ne į temą perkėliau čia:
                            http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=1769
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

...

na ka as manau apie si prekybos centra/as galvoju kad miesto centre prekybos centrai nelabai reikalingi.nes vistiek kai jus bus daug bus automobiliu grustis.o senamiestyje to tikrai nereiketu.cia tik mano nuomone.

Comment

Šiandien praėjau, tai mačiau, kad visas vidus yra išgriautas. Beliko tik sienos

Comment

Parašė FM'as
                                  na ka as manau apie si prekybos centra/as galvoju kad miesto centre prekybos centrai nelabai reikalingi.nes vistiek kai jus bus daug bus automobiliu grustis.o senamiestyje to tikrai nereiketu.cia tik mano nuomone.
                                  O aš manau, kad esi visiškai neteisus

Čia juk ne "Maximos" tipo parduotuvė, kur žmonės atvažiuoja su automobiliais apsipirkti maisto - į tokius prekybos centrus žmonės dažniausiai atvažiuoja savaitgaliais, o mašinas palieka kur nors tolėliau (pvz. šiuo atveju - prie Operos ir baleto teatro ar prie sporto rūmų), taip pat didelė dalis klientų būna turistai, taip kad tikrai abejoju, kad dėl panašių parduotuvių senamiestyje atsirastų grūstys

Comment

Parašė FM'as
                                    Čia tikrai, kad prašoviai

Comment

Šiandienos Lryto priede "Sostinė" straipsniukas apie Gedimino 9. Straipsinyje nieko įdomaus, bet yra nuotrauka kuri parodo kaip atrodo viskas iš vidaus:

Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė John
                                        Keista, kad paveldosaugininkai tyli.
                                        Paveldosaugininkams nėra progos pasiputoti, nes su savivaldybės pastatu tokia pat operacija buvo atlikta sovietmečiu- išgriauti "viduriai" jokios istorinės/architektūrinės vertės neturi
                                        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Ojei , net ishsigandau kai pamaciau ka jie padare su shiuo pastatu, nors man pastato vidus buvo tikrai grazus, bent paradinis iejimas
                                          :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Working...
                                          X