Na paaiskejo, kad del Gedo 9 nesigailesim Grazus randeris
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos centras Gedimino 9
Collapse
X
-
Del G9,
Siaip tai vieta gera, reik tiketis, kad prospekte padides pesciuju srautas ir siaip atsiras daugiau gyvybes esant tokiam centrui. Del privaziavimo, tai is keliu pusiu juk yra privaziavimai per pozemine aikstele. Tik tiek kad tu 300 vietu gali pritrukti. Bet kita vertus, automobili galima palikti ir toliau, juk ne taip ir blogai prasieiti prospektu pesciomis.
Taciau mane nervina vienas niuansas, kuris matosi renderyje. Panasu i tai, kad jie ruosiasi nugriauti tvora is Centrinio pasto puses ir sunaikinti senoviniu plytu nulipima i pozemine aikstele. Vat del sito tai tikrai verta paprotestuoti. Dabar ta gatvele labai jauki, ta tvora juk is naujo idealiai atstate tokia kokia ji buvo.
Anksciau buvau priesininkas tu Zveryno ir senamiescio kovotoju, bet dabar pereisiu prie ju puses, nes tikrai pas mus nebevertinamas joks isliekamumas.
Comment
-
Sveikas atvykęs į forumą, Rimai OK
Užkabinai neblogą temą dėl automobilių statymo, tikrai sunku įsivaizduot, kaip jie išspręs šią problemą. Tarkim, prekybos centras "Europa" turi apie 1,500 vietų aikštelę, o lasivų vietų laikosi apie 600-700, vadinasi užimtumas - apie 800 vietų Kitavertus, jie gali sumanyt pastatyt daugiaauštę, kur nors šalia, tai galėtų išspręst susidariusią situaciją.
Dėl tvoros irgi sutinku, db taip tinka prie propsekto aplinkosMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nu tu Mantai ir duodi , del tvoros sakai, kad blogai, kad nugriaus ir tuo paciu metu galvoji apie daugiaaukste automobiliu aikstele salia Gedimino prospekto .
Siaip reikia suprasti, kad Gedimino prospektas skiriasi nuo visu kitu gatviu ir cia pesciuju zmoniu srautas bus didelis, o tuo paciu ir tas g9 bus lankomas nepaisant to ar bus salia automobiliu aikstele ar ne. Jokie lyginimai su prekybos centru "Europa" cia visai netinka.
Comment
-
Parašė EddNu tu Mantai ir duodi , del tvoros sakai, kad blogai, kad nugriaus ir tuo paciu metu galvoji apie daugiaaukste automobiliu aikstele salia Gedimino prospekto .Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Dar yra ir Tilto g. aikstele, kuria beveik butu galima sujungti su G9, jei ten i tarpa neįsikiša koks vyriausybės flygelis.
Beja, kiek teko pastebeti sviecianciuose tablo prie operos, tai abiejos aiksteles vakarais buna beveik tuscios.
P.S. Seniai ruosiausi isivelti i diskusijas, bet tik dabar tai padariau
Comment
-
@Mantaz: Tokios tavo kalbos apie daugiaaukscius garazus, didelius automobiliu srautus ir pan. mane labai stebina.
Joks daugiaaukstis garazas nei salia, nei uz pastato aplamai ten netinka. Reiktu galbut netgi pradeti galvoti apie Gedimino prospekta kaip pesciuju gatve, bet jau tikrai ne kaip didziulio intensyvumo eismo gatve.
O siaip kaip anksciau sakiau Europos ir g9 lyginti neverta is viso. Reiktu suprasti, kad yra didziulis skirtumas tarp senamiescio su daugybe smulkiu, patraukliu objektu visai salia vienas kito, siauromis gatvemis su dideliu pesciuju srautu ir rajonu, kuriuose vyrauja stambus objektai, kur pesciuju srautai nera labai dideli ir visi vaziuoja su automobiliais placiomis gatvemis.
Comment
-
Parašė MantazEdd> Nejau tu tikrai manai, jog dauguma į centra apsipirk eis pėsti? Beje, kkž šitas centras orientuosis į prabangą
Comment
-
Kodel pvz. nepastacius milziniskos aiksteles kitoj neries pusej, ten kur nors salie to Lietuvos Energijos pastato? Juk nera taip toli nuo Gedo prospekto, plius nesugadintu senamiescio.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė MantazApie senamiesčio eismą aš net nekalbėjau. Aš turiu omeny, kad naujas prekybos centras sukels eismo problemų dėl padidėjusio srauto. Faktas tas, kad jis tikrai padidės ir neverta dėl to ginčytis
Ir apie senamiescio eismo skirtumus nuo eismo rajonuose su stambiais traukos objektais turbut as pradejau ne siaip sau kalbeti.
Comment
Comment