Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Prekybos centras Gedimino 9

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John
    Na pries rekonstrukcija ten lyg ir buvo savivaldybe, o ne prekybos centras... Isivaizduokim koki nors pekybos centra Vokietijoje ar Britanijoje, kur ties iejimu virsuje plevesuoja valstybes veliava, lyg virs kokios valstybines institucijos.

Man toks vaizdelis atrodo truputi "pigiai" ir neskoningai.
    Nematau tame jokios problemos ir atrodo tikrai gražiai su vėliava ant viršaus. Neužmiršk, kad mūsų vėliava kartu yra ir valstybinė ir nacionalinė. Daugelyje šalių valstybinės vėliavos kaba ne tik prie valstybinių įstaigų ar švenčių metu. Svarbu, kad su vėliava būtų elgiamasi pagarbiai, nepažeidžiami galiojantys įstatymai ir kiti norminiai aktai. Taip, kad vėliava ten tikrai nemaišo
    Parašas :)

Comment

http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...175969005&sk=5
      trumpas video reportazas

Comment

gerai ta vėliava ten, nereikia kabinėtis. prie kauno akropolio ant aukštų stovų plėvesuoja Lietuvos, ES ir akropolio vėliavos ir labai gražiai jos ten atrodo

Comment

Parašė taimis Rodyti pranešimą
          Indeed it is.
          Aciu! I'm glad to hear I got that right.
          Originally Posted by

Comment

Nauja sostinės masinės traukos vieta – „Gedimino 9“ (nuotraukų albumas)

Diana Augūnaitė, www.DELFI.lt
            2007 balandžio mėn. 20 d.

Prieš porą dienų duris atvėręs 13,5 tūkst. kv. metrų prekybos centras „Gedimino 9“ jau pritraukė tūkstančius lankytojų, kurie reklamos ir smalsumo vedini traukia pasižvalgyti po įspūdingomis erdvėmis, fantastiškais senamiesčio vaizdais ir naujais prekės ženklais garsėjantį, pačiame sostinės centre įsikūrusį buvusį Vilniaus miesto savivaldybės pastatą.

Gedimino prospektu žingsniuojančius praeivius į prekybos centrą vilioja lauke sklindanti šiuolaikinė diskžokėjo miksuojama muzika, moterims dalijamos baltos tulpės ir prie įėjimo besilankstantys du mimai. Pavasariškai patraukli rinkodaros kampanija pasitvirtino – prekybos centras pilnas žmonių, atidarymo nuolaidų suvilioti klientai netingi ir eilėse pastovėti. ...

Comment

Na lankiausi šiandien ir aš jame Tiesą sakant visiškai nepatiko Gal dėl to, kad buvau ~10.30 ir buvo gan tuščia, gal dėl to, kad dar ne viskas dirba, gal dar dėl ko nors, na bet labai nusivyliau. Europa man nepalyginamai mielesnė ir jaukesnė.
              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
              Retromobile 2007
              "Kova 1". Driftingo čempionatas
              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

As ir buvau. Na man visai nieko. Patiko, kad paskutiniame aukste yra balkonai, pro kuriuos atsiveria vaizdas i senamiesti. Prekybos centras labai tuscias. Veikia tik kinu restoranas ir kavine. Paskutinis aukstas visiskai tuscias ir neatrodo, kad jame kazkas dar bus.
                "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

Comment

Parašė Andrew Rodyti pranešimą
                  As ir buvau. Na man visai nieko. Patiko, kad paskutiniame aukste yra balkonai, pro kuriuos atsiveria vaizdas i senamiesti. Prekybos centras labai tuscias. Veikia tik kinu restoranas ir kavine. Paskutinis aukstas visiskai tuscias ir neatrodo, kad jame kazkas dar bus.
                  Buvo neseniai interviu, paskutiniame aukšte bus Launge tipo kavinės - kaip tik prie panoramų į senamiestį. Be to, ten veikia mados ir dizaino galerija, bus madų pristatymai ir parodos.
                  Paskutinis taisė Toris; 2007.04.22, 21:19.

Comment

As jau nuolatinis klientas ten, antra karta uzsukau siandien Kadangi kaikas prase pafotografuot, o turejau po ranka savo fotoparata tai prabegdamas padariau trumpa reportaza, nelabai gal kokybiskai, ebt bendra vaizda galima susidaryt gal
                    Pradesim nuo laiptu:

Kaip supratau cia fontanas juose integruotas bus, na lauksim atidarymo.

Einame i vidu:
                    Beje fotografuoti viduje reikia leidimo, 2 kart apsauginiai prisiknise buvo, o produkcijos ar prekiniu zenklu kokiu isvis negalima fotografuoti, reik tartis su platintojais.

Balkonai:

Visgi kiaules Lietuviai, siuksliudeze uz 3ju zingsniu, bet vistiek nuorukas ant stogo meta, kazi kaip veliau bus:

Lifto lubos veidrodines:
                    P.S. kas cia toks i kadra papuole tai nzn...

Stebina erdves paliktos tualetams

Gana

Comment

Ačiū tau labai . Dabar net nebebus prasmės ten užsukt, nes nieko naujo nebepamatysiu. Viską jau pamačiau dabar . Dar kartą ačiū .

P.S. Pats prekybcentris atrodo labai solidžiai .

Comment

I sveikata

Comment

PC tikrai gana aukstos klases ir pritaikytas daugiau nei vidutines pajamas gaunantiems klientams. Kolkas zmoniu mases tikrai nera, taciau zmones ne siaip slampineja, o matuojasi ir perka produkcija, solidziai eilutese prie kasos stovi
                          Manau veliau pirkeju dauges, atsidarius visoms parduotuvems, o galiausiai susiformuos atitinkama auditorija. Visgi PC sava rinka turetu atrasti.

Comment

CHOLERIKAI: kartais ne šį šeštadienį buvai G9?

Comment

Vakar buvau. Sestadieni nebuvau.

Comment

Pagalvojau, jog tu nes irgi su tokiu fotiku fotografavo...

Comment

Su tuo fotografavimu PC tai labai įdomiai yra - jokio draudžiančio ženkiuko prie įejimų aš nepastebėjau, bet, kaip Cholerikas sakė, turėjo "pokalbį" su apsauga.

O ta laiptų aikštelė greit po atidarymo turbūt taps etatine susitikimų vieta ir man turbūt mieliausia aikštele mieste
                                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Koloritas kolkas aikstes nepatinka man, bet kai medziai suzydes, vandeni paleis bus matyt, siaip jauku turetu but.

Comment

Lankiausi Gedimino 9 sekančią dieną po atidarymo, taigi žmonių buvo nemažai. Įspūdį paliko tikrai neblogą Bet vis dėlto, "Europa" kažkokia gyvesnė, o Gedimino 9 viršutiniai aukštai pasirodė kažkokie nykūs, bet viską pabaigus ir atidariu, turėtų būti cool
                                      Snowflakes will attack U <3

Comment

Dėl to fotografavimo: vakar buvai užsukęs padaryti vieną fotosesiją nuo teraso ir dėl įdomumo paklausiau informacijoje ar galima fotografuoti, tai pasakė, jog tik susitarus su ,,valdžia" in nebent esi iš žiniasklaidos...

Comment

Nesupranmtu, ko tie PC taip bijo paprastų žmonių, net ne žurnalistų, su fotoaparatais? Kas čia, koks karinis slaptas objektas?

Comment

Working...
                                          X