Parašė John
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos centras Gedimino 9
Collapse
X
-
Parašas :)
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąIndeed it is.Originally Posted by
Comment
-
Nauja sostinės masinės traukos vieta – „Gedimino 9“ (nuotraukų albumas)
Diana Augūnaitė, www.DELFI.lt
2007 balandžio mėn. 20 d.
Prieš porą dienų duris atvėręs 13,5 tūkst. kv. metrų prekybos centras „Gedimino 9“ jau pritraukė tūkstančius lankytojų, kurie reklamos ir smalsumo vedini traukia pasižvalgyti po įspūdingomis erdvėmis, fantastiškais senamiesčio vaizdais ir naujais prekės ženklais garsėjantį, pačiame sostinės centre įsikūrusį buvusį Vilniaus miesto savivaldybės pastatą.
Gedimino prospektu žingsniuojančius praeivius į prekybos centrą vilioja lauke sklindanti šiuolaikinė diskžokėjo miksuojama muzika, moterims dalijamos baltos tulpės ir prie įėjimo besilankstantys du mimai. Pavasariškai patraukli rinkodaros kampanija pasitvirtino – prekybos centras pilnas žmonių, atidarymo nuolaidų suvilioti klientai netingi ir eilėse pastovėti. ...Parašas :)
Comment
-
Na lankiausi šiandien ir aš jame Tiesą sakant visiškai nepatiko Gal dėl to, kad buvau ~10.30 ir buvo gan tuščia, gal dėl to, kad dar ne viskas dirba, gal dar dėl ko nors, na bet labai nusivyliau. Europa man nepalyginamai mielesnė ir jaukesnė.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
As ir buvau. Na man visai nieko. Patiko, kad paskutiniame aukste yra balkonai, pro kuriuos atsiveria vaizdas i senamiesti. Prekybos centras labai tuscias. Veikia tik kinu restoranas ir kavine. Paskutinis aukstas visiskai tuscias ir neatrodo, kad jame kazkas dar bus."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąAs ir buvau. Na man visai nieko. Patiko, kad paskutiniame aukste yra balkonai, pro kuriuos atsiveria vaizdas i senamiesti. Prekybos centras labai tuscias. Veikia tik kinu restoranas ir kavine. Paskutinis aukstas visiskai tuscias ir neatrodo, kad jame kazkas dar bus.Paskutinis taisė Toris; 2007.04.22, 21:19.
Comment
-
As jau nuolatinis klientas ten, antra karta uzsukau siandien Kadangi kaikas prase pafotografuot, o turejau po ranka savo fotoparata tai prabegdamas padariau trumpa reportaza, nelabai gal kokybiskai, ebt bendra vaizda galima susidaryt gal
Pradesim nuo laiptu:
Kaip supratau cia fontanas juose integruotas bus, na lauksim atidarymo.
Einame i vidu:
Beje fotografuoti viduje reikia leidimo, 2 kart apsauginiai prisiknise buvo, o produkcijos ar prekiniu zenklu kokiu isvis negalima fotografuoti, reik tartis su platintojais.
Balkonai:
Visgi kiaules Lietuviai, siuksliudeze uz 3ju zingsniu, bet vistiek nuorukas ant stogo meta, kazi kaip veliau bus:
Lifto lubos veidrodines:
P.S. kas cia toks i kadra papuole tai nzn...
Stebina erdves paliktos tualetams
Gana
Comment
-
PC tikrai gana aukstos klases ir pritaikytas daugiau nei vidutines pajamas gaunantiems klientams. Kolkas zmoniu mases tikrai nera, taciau zmones ne siaip slampineja, o matuojasi ir perka produkcija, solidziai eilutese prie kasos stovi
Manau veliau pirkeju dauges, atsidarius visoms parduotuvems, o galiausiai susiformuos atitinkama auditorija. Visgi PC sava rinka turetu atrasti.
Comment
Comment