Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Būsiu turbūt vientintelis, bet man viskas ok su tuo kvartalu(visom dalim).

Comment

Ne vienas. Man irgi jis labai patinka.

Comment

aš nesuprantu to šiltnamio paradinio.

Comment

Parašė nesekasi Rodyti pranešimą
          aš nesuprantu to šiltnamio paradinio.
          Taip, jis turbūt ir yra tai, kas yra tikrai blogai. Visa kita pakenčiama.
          Lietuva visiems.

Comment

Parašė ttttt Rodyti pranešimą

Vienintelė normaliai atrodanti projekto dalis...
            Vienintelė iškrentanti iš konteksto

Comment

Man viskas patinka išskyrus fasado monotoniškumą iš V.Kudirkos gatvės, Vašingtono skvero.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                Man viskas patinka išskyrus fasado monotoniškumą iš V.Kudirkos gatvės, Vašingtono skvero.
                Tai jo, man irgi viskas patinka išskyrus fakin svarbiausią bet kurio projekto dalį, kuri iš esmės ir sudaro visą vaizdą

Su skirtingų spalvų klinkeriu galėjo būti puikus, miestą puošiantis projektas, bet realybėje tapo kažkokiu renovuotu šūdu. Na panašiai kaip ir Office Boutique...

Comment

Tiek Office Boutique, tiek šitą projektavo tie patys “genijai”
                  Beje, ofisai vietoj Tauro rago maloniai nustebino. Labai gerai atrodo fasadai, dar viskas neatsidengė bet manau rezultatas geras. Aišku, kitas reikalas tai perimetras, atitraukimas nuo gatvės, na bet dėl to buvo priežasčių. Žodžiu 9 balai iš 10. Su Jokūbu nėra net ką lyginti

Comment

Parašė ttttt Rodyti pranešimą

Tai jo, man irgi viskas patinka išskyrus fakin svarbiausią bet kurio projekto dalį, kuri iš esmės ir sudaro visą vaizdą

Su skirtingų spalvų klinkeriu galėjo būti puikus, miestą puošiantis projektas, bet realybėje tapo kažkokiu renovuotu šūdu. Na panašiai kaip ir Office Boutique...
                    Jo, iš tos pusės atrodo tiesiog klaikiai. Nemėgstu nuvalkiotų architektūros buzzwordų, bet atrodo rimtai kaip sovietinis kolūkio pastatas ar sovietinė gamykla. Nu bet kaip buvo galima šitaip prasileisti? Kaip gali architektai, turintys tos srities ekspertizę ir know-how rimtais veidais žiūrėti į šitą fasadą ir galvoti, kad viską čia normaliai padarė? Aš suprantu, kad turėjo neužgožti bažnyčios, bet ar bažnyčios neužgožimas negalėjo būti pasiektas nestatant tokio apgailėtino mėšlo. Nu kaip?

Comment

Švento Jokūbo kvartale atsidarė MIESTIETIŠKA MOKYKLA!
                      Vakar eidama vesti net keturių intro pamokų apie architektūrą, aplink kvartalą ir jo viduje jau šmirinėjo vaikai ir jaunuoliai, ten kur jų ten niekad tiek nešmirinėjo, miestietiškai - ne izoliuotai, o integruotai. Aplinka ir miestas tyliai mokys laisvo pasirinkimo, bendruomeniškumo ir miestietiškį įpročių, nes mokykla pačiame mieste, o lauko erdvės - benrdros su miestiečiais. Nes mokykla - tiesiog dar vienas tavo kasdienybės namas..
                      Buvusiose ligoninės erdvėse, dabar mokysis vaikai. Šiuolaikinės mokyklo centras įkūrėjui - Vyčiui Buivydinavičiui ir mokyklos vaikams ir mokytojams, padovanojome Vilniaus Šv. Jokūbo ligoninės medicinos vyr. sesers - Albertinos Minhauzen (1787-1862) portretą, kuri vadovavo ligoninei net 40 metų! Tegul ji primena, apie nuolatinę kaitą ir tęstinumą.
                      Visus 2025 metus, Švento Jokūbo kvartale, po truputį, atvers duris įvairialypis miestietiškas kvartalas - Vienuolio Keltininko skveras, viešas Jokūbo sodas, viešbutis, restoranai, kavinės, gatvių parduotuvės, biurai, požeminio parkavimo aikštelė. O pirmoji - MOKYKLA!
                      https://www.facebook.com/gilma.teodo...a6rc5yD3H2S7bl
                      Flickr

Comment

Feisbukinė architektė Gilma Teodora. Mokykitės, kaip reikia projektuoti fesibukui. "Langų spalvą derinome prie upės". O prie ko derinot Vaižganto g. fasadus? Prie kolūkio fermų?

Comment

ziauriai kad fasadai vienodos spalvos visiskai.. labai blankiai atrodo
                          "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Working...
                          X