Parašė Obi-Wan Kenobi
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąPanašu kad renovuoja etapais, pradžiai priekį sutvarkė, dabar ir nuotraukose matosi kad baiginėja galą tvarkyti, gal ateis eilė ir vidurinei daliai.
Comment
-
Man dar kas nepatinka šiame projekte tai, kad jo stogai nėra raudoni. Toje vietoje daugybė esamų stogų yra raudoni - net sovietinių pastatų, nekalbant jau apie senuosius pačio komplekso pastatus. Na negi taip sunku išlaikyti bent vieną iš senosios Vilniaus dalies vizitinių kortelių?
- 7 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąSpalva brangiau, taip, kaip daro pigiau
EDIT: vienu žodžiu, čia buvo vienas iš tavo neaurotinių priepuoliukų.Paskutinis taisė AšNeRobotas; 2023.04.12, 22:38.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Kodėl raudona skarda brangesnė negu pilka?
EDIT: vienu žodžiu, čia buvo vienas iš tavo neaurotinių priepuoliukų.
Iš vis šlykštu kas antroje temoje skaityt įžeidinėjimus ir patyčias. Lietuviai... Ir adminas dar like'ina.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 3 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Kodėl akvarelė – Winsor'o geltona pigesnė už Bismuto geltoną? Gal ne ponas džedajus neurotiškai nesveikas, o pats toks?
Iš vis šlykštu kas antroje temoje skaityt įžeidinėjimus ir patyčias. Lietuviai... Ir adminas dar like'ina.
- 2 patinka
Comment
-
Man patinka jį skaityti, gal dėl to, kad turiu bent kažkokį socialinį intelektą. Asmeniškai tu išsidirbinėji ne pirmą kartą užsiimdamas patyčiomis, kad ir pa'like'indamas Riedutis post'ą #7749 adresuotą man, nors vėliau jis buvo suvartytas ir panašu, kad tą pripažino, nes tik vėliau suprato apie ką aš komentuoju.
Neprivalo jis niekam nieko aiškint, jei pats nesigaudai, juolab nedirba sekretorium, kad iškart atsilieptų.
Akvarėlė pigesnė, nes pigmentą išgauti skirtingai kainuoja. Neįrodymas, kodėl ir balti langai pigiau kainuoja? Neįrodymas, kodėl mašinos baltos pigiau kainuoja ir verslas tik baltas perka ir tik po to apklijuoja? Neįrodymas, kodėl USA savo laiku buvo gaminamos tik juodos spalvos mašinos?
Skardų kainai spalva tiek galėjo, tiek negalėjo daryti įtakos, todėl personažo prielaida nėra neteisinga.
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąMan patinka jį skaityti, gal dėl to, kad turiu bent kažkokį socialinį intelektą. Asmeniškai tu išsidirbinėji ne pirmą kartą užsiimdamas patyčiomis, kad ir pa'like'indamas Riedutis post'ą #7749 adresuotą man, nors vėliau jis buvo suvartytas ir panašu, kad tą pripažino, nes tik vėliau suprato apie ką aš komentuoju.
Neprivalo jis niekam nieko aiškint, jei pats nesigaudai, juolab nedirba sekretorium, kad iškart atsilieptų.
Akvarėlė pigesnė, nes pigmentą išgauti skirtingai kainuoja. Neįrodymas, kodėl ir balti langai pigiau kainuoja? Neįrodymas, kodėl mašinos baltos pigiau kainuoja ir verslas tik baltas perka ir tik po to apklijuoja? Neįrodymas, kodėl USA savo laiku buvo gaminamos tik juodos spalvos mašinos?
Skardų kainai spalva tiek galėjo, tiek negalėjo daryti įtakos, todėl personažo prielaida nėra neteisinga.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąToks tas tavo ir socialinis intelektas jeigu užsišikai dėl laiko ir dar vadini tai patyčiomis
Aš dabar specialiai šunį vedžiodamas dėl dondc net foto padariau, greitu metu į dviračių takų temą įkelsiu, o čia pasirodo, mes "vartomės", "tyčiojamės"...
Tiek ir to socialinio intelekto.
- 1 patinka
Comment
-
Tiek su skardos spalva, tiek su automobilio skardos spalva viskas yra gan elementaru - yra standartinės spalvos, kurių kaina vienoda, ir yra "premium" spalvos, kurios yra brangesnės.
Paprasta raudona (plytų) ir paprasta pilka spalvos kainuos vienodai. Jei norisi perlamutro ar blizgučių - kainuos brangiau.
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Comment
-
Automobiliai buvo juodi, nes Forg kompanijai buvo pigiau gamint visus vienodos spalvos. Economy of scale efektas. Kuo daugiau gamini vienetų, tuo vieneto gamybos kaštai mažesni. Taip pat atsargų kaštai (inventory costs) mažesni, nes mažesnė atsargų rūšių įvairovė.
Su stogo skardomis įtariu tas pats.
Comment
Comment