Man tai gaila, kad į projektą niekur neįtraukta ir Baltojo tilto perdarymas, kad eitų virš gatvės, kaip buvo planuota Ambraso. Šiaip Lordsai kitoje upės pusėje perdaro tiltą, tai galėtų apsiimti ir visą perdaryti ir tartis su Savivaldybe, kad už tai gauna didesnį užstatymo intensyvumą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas
Collapse
X
-
Žiūrint į projektus, rodos, kad dalis architektų neturi žalio supratimo kas yra viešbutis ir kokie poreikiai tam yra. Todėl abejoju ar bent kuris skaidytų tūrių viešbučio projektas sueitų. Nes tai yra absoliučiai nepraktiška tokiam nedideliam viešbučiui, svečiams nusigauti nuo lobio iki savo kambario tampa problematiška nepatogu ir painu, tenka daryti daugiau laiptinių, liftų šachtų ir pan, kas mažina ir taip suskaidytą naudingą (pajamas generuojantį) plotą. Todėl manau, kad finalistai bus tie, kurie pateikia vientisą ir logišką svečių bei darbuotojų judėjimą užtikrininatį projektą.Paskutinis taisė TheNewYork_er; 2019.10.04, 11:03.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nesąmonių uždėjimas ant daržinės nedaro tos daržinės patrauklesne.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimąAš toje vietoje nestatyčiau nieko dominuojančio, atsargiai rinkčiausi medžiagas. Man harmoniškiausias pastatų ansamblis būtų šis:
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nesąmonių uždėjimas ant daržinės nedaro tos daržinės patrauklesne.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Nu tai nesamonių nuėmimas daro tą tvartą patrauklesniu.Paskutinis taisė googleLT; 2019.10.04, 23:51.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąGal visdelto ne visais 100% atvejais prie senosios architektūros taikytis reiktų per daržinės formulę? Nors paprasta, bet nuobodu ir be fantazijos.
Comment
-
Sarsalas kilo ne del to kad pasiule nenuobodziai. Pirminis projektas isspaude max kvadratu kieki su pakenciama architektura. Tai ir gavo sprigta. Butu state laimejusi Ambraso projekta(akivaizdziai brangesni ir su gerokai maziai kvadratu), seniai butu pasistate. Prarado daug brangaus laiko, dabar teks rinktis kazka mazesnio, santuresnio ir brangesnio kad vel nestrigtu.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąSarsalas kilo ne del to kad pasiule nenuobodziai. Pirminis projektas isspaude max kvadratu kieki su pakenciama architektura. Tai ir gavo sprigta. Butu state laimejusi Ambraso projekta(akivaizdziai brangesni ir su gerokai maziai kvadratu), seniai butu pasistate. Prarado daug brangaus laiko, dabar teks rinktis kazka mazesnio, santuresnio ir brangesnio kad vel nestrigtu.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Abejoju, kad nebūtų tokio pat šaršalo. Jis gal būtų mažesnis, nes nebebūtų dalies argumentų dėl architektūros, bet kritikuojančių modernų pasirinkimą vistiek būtų. Ir daug.
1. uzstoja baznycia
2. uzmauta nauja deze ant seno pastato
3. labai masyvus
4. baznycios kompleksas po fakto itrauktas i saugotina registra.
Ambrasui jie negalioja. Laiko atgal neatsuksim, bet argumentu "pries" gerokai maziau.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKo šitame nesuprantu, tai kam į NMC reikia daryti akliną sieną.
Žinoma tam sugalvotas koks nors kvailas pasiteisinimas.Paskutinis taisė Rimas_OK; 2019.10.10, 00:02.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
As irgi balsuoju uz sita darzine su tom nesamonem.
Comment
-
Paskutinis taisė MrVilius; 2019.10.14, 09:48.
Comment
-
Kadangi man labiau norėjosi, kad pastatas derintųsi prie toje gatvėje stovinčių Live Square ir Pirklių namų, o ne NMC, tai aš stiklinius pastatus brokinau iš sąrašo, išbrokinus dar visokius nevykėlius, realiai buvo likę tik pora darbų, vienas iš jų ir nugalėjo, nors ir ne favoritas. Aš patenkintas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąLiudinantys trendai. Statomi nuobodus stikliniai staciakampiai/darzines komisija surinkta is neaisku kokiu nevykeliu, jei 2 ir 3 vietas tokias parinko. 3 vieta kazkas isvis stebuklingai wtf
Comment
Comment