Žiūrint iš vientisumo pusės visas šis kvartalas yra sudarytas iš pastatų su šlaitiniais stogais. Tad jis ir turėtų būt užpildytas tokiais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas
Collapse
X
-
Parašė index Rodyti pranešimąKo šitame nesuprantu, tai kam į NMC reikia daryti akliną sieną.Aviate, navigate, communicate
- 2 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKo šitame nesuprantu, tai kam į NMC reikia daryti akliną sieną.
Mano subjektyvia nuomone, šis variantas verčiausias pirmos vietos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dr.pienas Rodyti pranešimą
Geriau miestiečiams matyti švarią fasado plokštumą, nei šešiems turistams iš savo viešbučio kambariukų matyti NMC siluetus. Ten geriausiu atveju galėtų atsirasti 6-8 kvadratiniai langai, ne didesni nei leistų viešbučio operatorius. Grožio tas nepriduotų
Mano subjektyvia nuomone, šis variantas verčiausias pirmos vietos.
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Na ir iš išorės aklina siena gražiai neatrodo. Ugniasienė nėra graži ir apskritai jos funkcija, kad prie jos kažką prilipdytų (po ko jos, natūralu, nebesimato).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąIr visgi po tokių skandalų, panašu, kad atsiranda tokių projektų Nuo kurių ko gero būtų nemažesnis triukšmas , nei kad buvo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Tie nekalti namukai turi sansu. Bet koki futuristini stiklaini uzsipuls tam tikros grupeles, o cia toks win win - gauna ir kvadratu ir projektas neslegiantis, neblogai isipaisantis i aplinka.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąDidžiausias, man, pavojus šiame projekte yra tikimybė, kad stogus padarys juodo ruberoido... Neduok dieve, kad taip atsitiktų. Tokiu atveju reikėtų daryti pvz, EPDM baląstinę sistemą, kai danga vietoj klijavimo yra prislėgiama šviesiais akmenukais:
Parašė Zygis Rodyti pranešimąDidelė daržinė.Paskutinis taisė googleLT; 2019.10.03, 19:57.
Comment
-
Norėtųsi tokio, bet nežinau ar išpildymas būtų kaip projekte. Asmeniškai, gražu, kai persipina senoji architektūra ir modernas. Tačiau, įsivaizduoju, koks šaršalas kiltų
Atrodo saugiausias variantas, kuris įsipaišo ir atrodo tvarkingai:
Visiškai WTF, reiktų atimti atestatą. Perdažytas Naujamiesčio policijos komisariatas:
Comment
-
Parašė googleLT Rodyti pranešimą
Tai kad beveik niekas nematys kas yra ant to stogo. Pavyzdžiui MO pradinė idėja buvo daryti stogą su raudonomis detalėmis, kaip senamiestyje priimtina, tačiau irgi nusprendė, jog dėl gražesnio ir vientisesnio vaizdo iš senamiesčio apžvalgos aikštelių vargintis nėra būtina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Chatbot Rodyti pranešimąAš toje vietoje nestatyčiau nieko dominuojančio, atsargiai rinkčiausi medžiagas. Man harmoniškiausias pastatų ansamblis būtų šis:
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąBe tų nesąmonių būtų daržinė.
Comment
Comment