Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas
Collapse
X
-
Šį kvartalą reikia gražiai sutvarkyti ir pritaikyti miestiečių poilsiui bei pramogoms. Jokių ligoninių nereikia. Juk toje vietoje XIX a. buvo ir venerinių ligų ligoninė, tai negi ir ją reikėtų atkurti? Anksčiau toje vietoje visą miesto šiukšlyną norėjo sukelti, o dabar viskas pasikeitė, nes Lukiškės virto miesto centru. Ligoninėms yra kitos miesto vietos.
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąŠį kvartalą reikia gražiai sutvarkyti ir pritaikyti miestiečių poilsiui bei pramogoms. Jokių ligoninių nereikia. Juk toje vietoje XIX a. buvo ir venerinių ligų ligoninė, tai negi ir ją reikėtų atkurti? Anksčiau toje vietoje visą miesto šiukšlyną norėjo sukelti, o dabar viskas pasikeitė, nes Lukiškės virto miesto centru. Ligoninėms yra kitos miesto vietos.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąJeigu jau pradėti nuo to, tai tada reiktų vienuolyną atkurti.
Comment
-
Aš sutinku, kad aplink Lukiškių aikštę prie Šv. Joikūbo bažnyčios reikėtų apretinti medžius, kad dominantė būtų bažnyčia. Kalbant apie pačią aikštę galėtų būti kas nors panašaus į netoli Talino senamiesčio esantį skverą su šezlongais. Aikštę, mano manymu, reikia skaidyti į dalis, palikti žolės plotų, kad ant jos būtų galima rengti piknikus, o vyresnio amžiaus žmonėms, ar tiems, kurie nelinkę ant žolės išsitiesti, pastatyti suoliukų. Nereikia ten miško sodinti.
Comment
-
Parašė oivejnelabai suprantu kaip nudažius bažnyčią ji staiga prisitaiko turizmui, ir kodėl tam reikia milijonų, ypač kai viduj ta bažnyčia panaši į sandėlį, galėtų bent medžius apgenėt nes tuoj bažnyčią praaugs, o ir Lukiškių aikštėj mišką užsodinus nelabai aišku iš kur ja bus galima grožėtis, turbūt kad tik 'iš arti'.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąApie kokius jus cia "bankus" snekat.Parašė oivejPagal miesto detalųjį planą šioje vietoje galima daugiaaukštė ir komercinė statyba, visa ligoninės teritorija yra padalinta į gyvenamąją, komercinę ir visuomeninę dalis. Pastarajai priklauso Vilniaus Šv.apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčia su vienuolynu
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąEsmė tame, kad jūs su kasparu.v jau šnekat apie kažkokius Ambraso projektuotus šedevrus-bankus, kai dar niekas iš tiesų nežino kas ten išvis bus. Beje, jei ten išties būtų būtent tas Ambraso šedevras, mano manymu, būtų netgi labai gerai.There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąParkingas yra gerai!
Vilniaus šūkis turėtų būti: "Viskas automobiliui, nieko žmogui"!
Comment
-
Parašė Macas Rodyti pranešimąJo, jau buvau nusivylęs, kad tiek mažai automobilių senamiestyje ir centre
Vilniaus šūkis turėtų būti: "Viskas automobiliui, nieko žmogui"!
Comment
-
Parašė dr-rox Rodyti pranešimąParkingas yra gerai!
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąJei kai kurie gandai pasitvirtins, tai šio kvartalo laukia labai nebloga ateitisBet dar patampysiu jūsų kantrybę
Comment
Comment