Labai gražiai nudažyta bažnyčia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jokūbo ligoninės kvartalas
Collapse
X
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąNu ta baznycia tai tikrai baisiai nudazyta... Kaip kokia cerkve dabar atrodo. (panasiai kaip rapolo)Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąAr egzistuoja kokia nors miesto architekturos komisija kuri pries kokio nors pastato statyma/dazyma turetu pirma patvirtinti/duoti leidima? Spalva kuria dazoma Jokubo baznycia negrazi ir nepritampanti prie bendro miesto vaizdo, o Rapolo baznycia tai is viso be komentaru...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąAr egzistuoja kokia nors miesto architekturos komisija kuri pries kokio nors pastato statyma/dazyma turetu pirma patvirtinti/duoti leidima? Spalva kuria dazoma Jokubo baznycia negrazi ir nepritampanti prie bendro miesto vaizdo, o Rapolo baznycia tai is viso be komentaru...
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąAr egzistuoja kokia nors miesto architekturos komisija kuri pries kokio nors pastato statyma/dazyma turetu pirma patvirtinti/duoti leidima? Spalva kuria dazoma Jokubo baznycia negrazi ir nepritampanti prie bendro miesto vaizdo, o Rapolo baznycia tai is viso be komentaru...Words in English always mean something...
Comment
-
Šiaip čia įdomi tema diskusijai būtų. Aš asmeniškai esu už autentišką bažnyčių perdažymą, tačiau kažkaip, bent jau diskusijų lygmenyje reiktų aptarti ir tokio dažymo įtaką bendriniame vaizde.Parašė Kavasiakas Rodyti pranešimąO, tai ATR laikų bažnyčia turi derėti prie carinio rajono su stalinistiniais intarpais?
Comment
-
Parašė Tfmachine Rodyti pranešimąŠiaip čia įdomi tema diskusijai būtų. Aš asmeniškai esu už autentišką bažnyčių perdažymą, tačiau kažkaip, bent jau diskusijų lygmenyje reiktų aptarti ir tokio dažymo įtaką bendriniame vaizde.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąGal kas turi kokių įrodymų, kad bažnyčios bokštai tikrai buvo dažyti tokia spalva?
Nespalvota, bet matosi kad visa baznycia ir bokstai buvo padengti tamsia spalva. (padare naturos tyrimus turbut)"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąAtvaizdas
Nespalvota, bet matosi kad visa baznycia ir bokstai buvo padengti tamsia spalva. (padare naturos tyrimus turbut)DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Originali spalva (siek tiek pablukusi) matosi sioje Romo nuotraukoje. (kiek suprantu bokstai turejo taikytis prie esancios baznycios spalvos?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąAtvaizdas
Originali spalva (siek tiek pablukusi) matosi sioje Romo nuotraukoje. (kiek suprantu bokstai turejo taikytis prie esancios baznycios spalvos?DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąSuprantama, bet gal ta raudona spalva yra senesnė nei bokštai?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė oivejAtvaizdas
Čechavičius/ 1874/ mb.vu.lt
bet kokiu atveju, tuometinė spalva nebuvo tokia sodri kokia ji yra dabar, ir spėju kad tai priklausė ir nuo dažų savybių, ir nuo pačios spalvos, nes tiek pigmeto privaryti tais laikais vargu ar būtų sugebėję, bet mūsų ekspertai pasistengė ir pagerino; jei ji būtų buvus tokia kokią padarė dabar, tas namas fone dešinėj turėtų būti vos ne juodas buvęs, ir šiaip dabar tos raudonos daugiau nei nuotraukoj matyti, bent jau bokštuose. įdomu kokiais dažais numaliavojo, nepanašu kad jie bluks artimiausius šimtą metų, pats mūras irgi vos ne nušlifuotas, galėtų interjeru rūpintis, o ne su spalvom ir karilijonais už euromilijonus žaisti.Words in English always mean something...
Comment
-
Parašė Kavasiakas Rodyti pranešimąReikia atkreipt dėmesį i nuotraukos datą, bažnyčia juk kažkur 100 metų anksčiau statyta? Tai spalva tikrai išblukus turėjo būt.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKą statys vietoje buvusios Šv. Jokūbo ligoninės?
P.s. kaip tik šioje ligoninėje ir gimiau
Comment
-
Man čia viskas gerai. Aš tikrai eidamas pro šoną jos kiekvieną rytą ir vakarą nesigilinsiu kokia ji buvo prieš daugybę metų ar kiek bus tam išleista. Aš džiaugsiuosi, nes man bus akiai malonu matyti tvarkingą vaizdą. O ateityje laukiu viso šio kvartalo atsinaujinimo, įskaitant būsimą naują statybąAtėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė oivejSantariškes.. ko gi ta vieta staiga nebetinka, per daug patogi? iš tos pačios serijos kaip ir 'kam eiti į penkias parduotuves jei turim stiprų Akropolį.' jei gerai pamenu tai Jokūbo ligoninę išdrąskė tuometinė jos direktorė, su savivaldybę kažkokią ten aferą prasukus. tiesų tiesa, kam centre tų silpnų ligoninių, poliklinikų, viską reikia į Santariškes kelti, nes jau nebėra kur bankų statyti.
Comment
Comment