Parašė liutass
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė RamasNParašė liutassValstybine imone islaikoma valstybes (t.y. visu pilieciu). Privatus investuotuojas gali daryti ka nori su savo pinigais, o valstybinis negali svaistytis mokesciu moketoju pinigais. Jis turi tik vykdyti tik valstybes priskirtas funkcija ir uzdirbtus pinigus atiduoti valstybei, kuri juos paskirsto zavo nuoziura, pagal pilieciu poreikius.
http://www.kada.lt/apie/struktura/israsas.php
Comment
-
Kiek as supratau, tai valstybine imone yra paprasta imone, tik ja valdo valstybe ir ji gali daryti ta pati ka ir visos kitos imones. O del to, kad "islaikoma valstybes" - labai netiksliai pasakyta, ji yra valdoma valstybes ir siuo konkreciu atveju ji pati nesa pelna. Valstybines imones vykdo ivairia veikla, todel keista, kad jos negali uzsiimti statyba, o tiksliau investavimu i statybas. Tuo labiau, kad ivairios valstybines imones investuoja i ivairias sritis, o dazniausiai gamyba.
Taip as viska suprantu, taciau galbut klystu. Gal kas nors gali duoti nuorodu i kokia nors info apie valstybines imones, jei jos skiriasi nuo iprastu ne vien tuo, kad valstybe yra ju savininkas?
Comment
-
@liutass: "visu pilieciu pinigai" - tai tu manai, kad Registru centras statys is valstybes biudzeto pinigu? As tikrai taip nemanau, jie greiciausiai ims paskola, o paskui parduodami/nuomodami patalpas, parduodami senus pastatus ir pan. grazins tuos pinigus.
Pacio Registru centro pastatas statomas bus is valstybes biudzeto.
Comment
-
Parašė Edd@liutass: "visu pilieciu pinigai" - tai tu manai, kad Registru centras statys is valstybes biudzeto pinigu? As tikrai taip nemanau, jie greiciausiai ims paskola, o paskui parduodami/nuomodami patalpas, parduodami senus pastatus ir pan. grazins tuos pinigus.
Pacio Registru centro pastatas statomas bus is valstybes biudzeto.
Comment
-
paskaitykit Registru centro istatus, ir pamatysit kad turto nuomos juose tikrai nera tarp tikslu.
http//www3.lrs.lt/cgi-bin/preps2?Condition1=247158&Condition2=
Cia kazkas kazko nesupranta, bet jei butu taip kad Registru centras statytu dangoraizi ir ji nuomotu komerciniais pagrindais, tai butu visiskas absurdas.
Is vienos puses - del to kad savo pinigais rizikuoja mokesciu moketojai, o is kitos puses del to, kad yra iskreipiama rinka, kai kazkoks dalyvis ateina i rinka turedamas santykinai mazus kapitalo kastus. Cia negali buti tiesa, nes skamba kaip anekdotas.
Comment
-
Parašė GladiatorBuvo parasyta, kad Registru Centras kainuos 8 mil. Aisku, kad uz sita suma jokio dangoraizio nepastatysi. O siaip filadelfijai daznai (ypac apie tai ko neismano) priraso tokiu dalyku, kad aklai tiketi ir rimtai svarstyti ju zodiu tikrai neverta.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nu ash manau, kad tos oranzhines sienos tikriausiai nebus, nes visgi ten turetu buti langai. Butu nelogishka daryti ofisus be langu ir neishnaudoti vieno pagrindiniu dangoraizhiu privalumu- gero vaizdo pro langa. Nu nebent tenais bus oranzhine stikline siena, kas galbut neatrodytu visai tragishkai
Comment
-
man tai oranzine spalva nemaiso :/
cia tik siaip info
Danijoje ruosiamasi statyt dangoraizi Frederikshavn mieste. Siulomas daugiaaukstis tikria labai tiku NMC statyti
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Nedashehe.. pamates nuotraukas renderi pagalvojau kad cia "registru centras" isties labai ispudingas pastatas
jis man siek teik nesa i "helios" panasus stilius, ar as klystu ?
O čia šios dienos vaizdai iš statybvietės.
Aptverta teritorija iki to šviesaus namo
Šiaip niūrus vaizdelis į Šnipiškes
Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment