Turbūt čia jau kai kam atsibodau su savo verksmais, kad Vilniuje nenaudoja atspindinčių stiklų
Bet pagaliau galima pasidžiaugti! Šitas pastatas atrodys gražiai bet kokiu oru ir bus lengvas, nemasyvus, ko nepasakysi apie savivaldybę, Vilniaus vartus, Helios, Europos daugiabutį ir t.t.
Ta zalia spalva mane gasdina... ar nesugalvos jos taip ir palikti neapdengtos stiklu? Kazkaip net nebejuokinga, prisiminus Vyroko, Europos apartamentu ir Helios skaudzia patirti su "apdaila"
Čia žalias gipskartonis, kuris vėliau bus aptaisytas rudomis plytelėmis tokiomis kaip žemutiniojo RC. Taigi turėsim galinį fasadą. Kolkas nesiimu spręsti kaip atrodys galutinai šis pastatas, bet tai ką matau nė truputėlio manęs nedžiugina.
1. Kam šovė tą juostą padaryt iš aliuminio Kodėl toj vietoj ne plytelės kaip visam likusiam šios pusės fasade? Tikiuosi pastebės šitą nesamonę ir ištaisys.
2. Labai keistai atrodo ta berėmio stiklo juosta viršuje. Mano supratimu ten taip pat reikėjo sudėti profilius kaip ant visų langų, arba visus kitus langus daryti berėmius.
Galinis fasadas. Jau beveik sudėti visi šios pusės stiklai. Visa likusi dalis turėtų būti aptaisyta plytelėmis kaip ant žemojo korpuso.
Jei norima prikibt, tai ir prikibsit.
Man kolkas viskas atrodo puikiai x]
Kai nėra prie ko prikibt tai niekas ir nekimba. Helios kaikam irgi labai puikiai atrodė net kai skardas kabino, dabar matom kas išėjo. O žinant, kad čia tas pats architektas ir suprojektuoti pastatai turi panašių bruožų tai reikia viską vertinti atsargiai
Ir apskritai kaip gali buti toks dalykas kaip "galinis fasadas" juk miestas is visu pusiu ir matosi taip pat is visu ir jeigu statai aukstumini pastat tai daryk taip jog is visu pusiu atrodytu vienodai.
Kai nėra prie ko prikibt tai niekas ir nekimba. Helios kaikam irgi labai puikiai atrodė net kai skardas kabino, dabar matom kas išėjo. O žinant, kad čia tas pats architektas ir suprojektuoti pastatai turi panašių bruožų tai reikia viską vertinti atsargiai
Dėl tu skardų tai sry, bet ir Pilsoto nugara man asmeniškai atrodo tragiškai, tik jo niekas nepeikia.
Tuo tarpu, mano nuomone šis projektas net nepanašus į tokį nevykusį, kaip anie.
Dėl tu skardų tai sry, bet ir Pilsoto nugara man asmeniškai atrodo tragiškai, tik jo niekas nepeikia.
Tuo tarpu, mano nuomone šis projektas net nepanašus į tokį nevykusį, kaip anie.
Sunku suprasti kokiais kriterijais vadovaujiesi, nes kiekvienas vertina pagal savą suvokimo lygį bei skonį. Architektas mato vienaip, statybininkas kitaip, architektūros bei dangoraižių mėgėjas dar kitaip, tiesiog vertintojas dar kitaip. Plius dar kiekvienas turi savą skonį.
Pritariu visiems deep'o pastebėjimams. Tik tie minusai su berėmio stiklo juosta sakyčiau yra lašas jūroje, o dėl nugaros - nieko nuostabaus ar naujo, viskas buvo matyti vizualizacijose.
Comment