Parašė deep'as
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąAš apie laiptinę nekalbėjau, o ir raudoną liniją nupiešiau ne šiaip sau.
Kitas dalykas kuris mane neramina tai kampai kampeliai. Nesuprantu kokiu tikslu jų čia pridaryta.Paskutinis taisė deep'as; 2007.02.20, 08:04.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąDėkui Mantai. Paskutinė nuotrauka įspūdinga, savivaldybėje teko apsilankyti.
Aš tik nesuprantu kodėl taip delsiama ir nepradedama stiklinti?
Comment
-
Parašė Lašas Rodyti pranešimąO tame medinukų kvartale dar vajeee kiek dangoraižių tilptųTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Gal kas nors galit padaryti nuo Europos parkingo, to mazesnio 6 aukstu pastato, foto stambiu planu? ACIU...Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Projektas turės gerą pasisekimą. Pats šiuo metu ieškau ofiso ir galiu pasakyt, kad situacija yra liūdna. Liūdna kliento atžvilgiu. Praktiškai viskas yra išnuomota. Daugelis naujų verslo centrų yra pilnai išnuomoti, o jei reikia nedidelio ofisiuko ( kaip man ), tai apie tokius verslo centrus, kaip "Europa" ir pan. gali užmiršt, nes jie be 100 kv/m net į kalbas nesileidžia.
Comment
-
Tie taskiukai yra kvadraciukai is kamstines medziagos ir veikia kaip tarpines ar paminkstinimai, kad stiklo paketai transportuojami vienas salia kito nesusibraizytu. O "pertvareles" atrodo siauros kol nera uzdeti dangteliai. Jie turetu buti kokiu 5cm plocio.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
Comment