Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTai reiškia, kad Dariaus ir Girėno stadiono dangą artins prie Žalgirio stadiono standartų
Užtat bent jau Kauno "žemkės" bendrabučius už 5 mln sutvarkys
Kaip susijęs fasado apdailos derinimas ir aukštingumo didėjimas?
Manau tikrai neūgtels.Paskutinis taisė Jeffas; 2006.10.05, 11:30.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąO tu įsitikinęs, kad čia fasadai derinami? "Vilniaus vartų" atveju visi fasadai jau buvo sudėti ir tai pastatas paaugo, o "Registrų centro" atveju darbų stabdymas vien dėl "fasadų derinimo" yra nepaaiškinamas Nesakau, kad tikrai augs, bet galimybės neatmetu.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKoks darbų stabdymas?
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąlol...
O tu įsitikinęs, kad čia fasadai derinami? "Vilniaus vartų" atveju visi fasadai jau buvo sudėti ir tai pastatas paaugo, o "Registrų centro" atveju darbų stabdymas vien dėl "fasadų derinimo" yra nepaaiškinamas Nesakau, kad tikrai augs, bet galimybės neatmetu.
Comment
-
Parašė Jeffas Rodyti pranešimąPastaruoju metu darbai atrodo gerokai sulėtėję (nebent vyksta darbas su vidaus komunikacijomis)
Kiek man tenka kiekvieną dieną pro šalį pravažiuoti tai sakyčiau darbai vyksta labai greitai.
Comment
-
Parašė veikejas Rodyti pranešimąman atrodo A korpusas tai šalia (gilyn i šnipiškes, už bokštų) statomas pastatas, jis atskirtas, labai panašu, kad gali būti koks daugiaaukštis garažas ar pan.
Comment
-
Parašė Toris Rodyti pranešimąUž bokštų, matyt, iš tikrųjų yra garažas, važiuodamas pro šalį esu jį pastebėjęs. Bet mane domina aukštuminių pastatų apdaila iš nugaros. Žinant, kad Registrų centro architektas Leonidas Merkinas projektavo ir Helios su stikliniu priekiu ir "siurprizu" gale, kyla įvairių įtarimų, koks čia apdailos sprendimas bus.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąManau kad čia irgi bus kažkas panašaus.
Comment
-
"Statybų pilote", kai buvo aprašytas projektas, minėta, kad per komplekso vidurį eina pėsčiųjų pasažas. Tiesa, kol kas jis niekur neveda, nes už komplekso jau prasideda Šnipiškių "grožybės". Bet jei projekte numatyta eiti "už" komplekso, gal nebus nusispjauta ir į galinę komplekso apdailą? Gal.
Comment
-
Parašė Toris Rodyti pranešimąUž bokštų, matyt, iš tikrųjų yra garažas, važiuodamas pro šalį esu jį pastebėjęs. Bet mane domina aukštuminių pastatų apdaila iš nugaros. Žinant, kad Registrų centro architektas Leonidas Merkinas projektavo ir Helios su stikliniu priekiu ir "siurprizu" gale, kyla įvairių įtarimų, koks čia apdailos sprendimas bus.
Comment
Comment