Leidimas 24 aukštų administraciniam pastatui (be to: "Statybos tipas:Nauji negyvenamieji statiniai"). Kol vėtrūna nesutvarkys savo puslapio, tol spėju tiksliau ir nesužinosim.
Ko gero, ne antras, bet trecias, nes Europos Apartamenu aukstis yra 94,57m, o Registru centro aukstis vargu ar virsys 90m.
Jeigu Registru Centro/Vetrunos dangoraizis bus skirtas tik ofisams, jo aukstis turetu siekti apie 85-90m. Taip vertinu turedamas omeny, kad aukstis nuo auksto iki auksto bus apie 3,7m (t.y. daugmaz standartinis iki siol statytu A klases ofisu pastatu aukstis tarp aukstu Vilniuje). Jeigu sis rodiklis bus didesnis, tuomet ir viso pastato aukstis bus didesnis (nors tai vargu ar labai tiketina).
O būtų gerai NMC dar vieno 100-metrinio sulaukti...
Manau truputi ne ta vieta parinko siems aukstybiniams pastatams (dangoraiziams), tai dabar negali labai aukstu statyt, del tu is Unesco, mat uzstos Gedimino pili ar nublanks senamiestis, sudarkys visa vaizda O siaip Vetrunos pastatas neblogai atrodo ir tikiuosi kad toks ir bus
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Manau, kad tas aukstis nera svarbus beto visai nezemi sie pastatai.
Svarbu, kad verda statybos ir manau turetu pradeti kliti daug greiciau, visgi 4 kranai darbuojasi prie sio projekto.
Miela-malonu pažiūrėti. Tai kiek supratau žemesniojo bokšto vieta yra kaip tik pritraukta antroje nuotraukoje? Jei taip, tai jis išties gerai matysis iš Konstitucijos prospekto, o jei naujasis Telekomo pastatas bus ne žemesnis nei kokie 14a., tai kartu sukurs tikrai neblogą vaizdą
Darbai tikrai spartuoliškai vyksta. Surenkamas G/b karkasas žymiau greičiau kyla nei monolitas.
Nelabai esu matęs, kad iš G/b konstrukcijų rinktų aukštuminį pastatą Kiek pastebėjau, tai PC iš jų stato Nors statybose esu pakankamai žalias, bet vistiek man čia įdomiai atrodo...
Nelabai esu matęs, kad iš G/b konstrukcijų rinktų aukštuminį pastatą Kiek pastebėjau, tai PC iš jų stato Nors statybose esu pakankamai žalias, bet vistiek man čia įdomiai atrodo...
Surinkinėja žeamaūgę dalį. Aukštuminių kolonos liejamos- įsižiūrėk į nuotrauką
Comment