Aš apie laiptinę nekalbėjau, o ir raudoną liniją nupiešiau ne šiaip sau.
Nematau užlinkimo skirtumo tarp vizualizacijos ir nuotraukos. Turėtum neskubėt ir palaukt kol paskutiniai klojiniai bus nuimti. O geriausia kol stiklai bus sudėti.
Kitas dalykas kuris mane neramina tai kampai kampeliai. Nesuprantu kokiu tikslu jų čia pridaryta.
O tame medinukų kvartale dar vajeee kiek dangoraižių tilptų
Nevalia, medinukai yra paveldas, jie labai vertingi, o ir dangoraiziai gadintu senamiescio vaizda.....o musu paminklausauga ar paveldosauga uzsiimantys asmenys labai akyli.
Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Gal kas nors galit padaryti nuo Europos parkingo, to mazesnio 6 aukstu pastato, foto stambiu planu? ACIU...
Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Projektas turės gerą pasisekimą. Pats šiuo metu ieškau ofiso ir galiu pasakyt, kad situacija yra liūdna. Liūdna kliento atžvilgiu. Praktiškai viskas yra išnuomota. Daugelis naujų verslo centrų yra pilnai išnuomoti, o jei reikia nedidelio ofisiuko ( kaip man ), tai apie tokius verslo centrus, kaip "Europa" ir pan. gali užmiršt, nes jie be 100 kv/m net į kalbas nesileidžia.
Tie taskiukai yra kvadraciukai is kamstines medziagos ir veikia kaip tarpines ar paminkstinimai, kad stiklo paketai transportuojami vienas salia kito nesusibraizytu. O "pertvareles" atrodo siauros kol nera uzdeti dangteliai. Jie turetu buti kokiu 5cm plocio.
Comment