siandien nusprendziau siek tiek pavaikscioti po miesta ir paziureti kaip vystomos svarbesnes statybos. Stai keletas svieziu nuotrauku is "Registru centro" statybvietes. Koleikas vis dar vyksta paruosiamieji darbai: kertami medziai ir t.t.
Cia matyt paskutinieji nenukirsti medziai
Idomu kaip del sito namo? Kaip suprantu jo griauti nesiruosia?
Cia bendras vaizdas, kad geriau isivaizduotu ne vilnieciai, kur iskils Registru dangoraizis.
Taigi, koleikas nieko labai idomaus nevyksta, taciau einama teisinga kryptimi
Kertami medziai?!
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Naikinami Vilniaus zhalieji plotaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Zalieji, gulkim po tu sunkvezimiu ratais!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Rytoj zadejau aplankyti Helios statybviete ir Vilniaus vartus is arciau pafotkinti, nes sesija baigta - galima skirti laiko ir tokiem maloniem dalykam kaip fotkinimas, o ir siaip idomu pasiziureti, koks progresas siuo metu "Karsciausiuose taskuose"
@John. Tu teisus - reikia sviesti uzsienio liaudi apie cia vykstancias statybas, ypatingai apie tas, kurios dar tik prasideda. Rytoj zadu ideti i scyscraperio foruma Registru centro fotkes ir siaip is kitu naujesniu projektu.
Rytoj zadejau aplankyti Helios statybviete ir Vilniaus vartus is arciau pafotkinti, nes sesija baigta - galima skirti laiko ir tokiem maloniem dalykam kaip fotkinimas
@John. Tu teisus - reikia sviesti uzsienio liaudi apie cia vykstancias statybas, ypatingai apie tas, kurios dar tik prasideda. Rytoj zadu ideti i scyscraperio foruma Registru centro fotkes ir siaip is kitu naujesniu projektu.
Šaunu girdėt
Tik temos naujos nekurk, nes ten jau yra mano pakurta
Rytoj zadejau aplankyti Helios statybviete ir Vilniaus vartus is arciau pafotkinti, nes sesija baigta - galima skirti laiko ir tokiem maloniem dalykam kaip fotkinimas
Šaunu girdėt
Tik temos naujos nekurk, nes ten jau yra mano pakurta
Joo, siek tiek pasispausti reiktu, bet bendra situacija manau nera bloga - man susidaro ispudis, kad lietuviai ssc forume netgi dazniau updeitus deda nei patys skandinavai.
man iskilo klausimas, as tik registru centro dandoraizio statyba neveluos, nes kiek ziniiose maciau uzpalingavo registru centra auditoriai: per dideli atlyginimai, nepagristi paslaugu ikainiai ir visa kita.. ar tik tai nelems projekto stabdymo...
man iskilo klausimas, as tik registru centro dandoraizio statyba neveluos, nes kiek ziniiose maciau uzpalingavo registru centra auditoriai: per dideli atlyginimai, nepagristi paslaugu ikainiai ir visa kita.. ar tik tai nelems projekto stabdymo...
Kiek kalbėjo tame reportaže per tv, registrų centras užims tik 3 aukštus pastate.
Comment