Parašė FruityLoopsas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Marius Rodyti pranešimąSveikas. Pagal plana numatyta 24 ir 16 a., bet realiai ten bus 25 ir 17Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąJei kam idomu (man ka tik is vetrunos atsake), kad auksciausias pastatas 24 aukstu bus 85 metru.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąJie čia specialiai susikuklino ar taip yra iš tiesų? Viešbutis "Lietuva" 85 metrų. Savivaldybė 77 metrų. Europos daugiabutis 95 metrų. Tai taip išeina, kad aukštis jų biurų pastate tarp lubų ir grindų bus mažesnis nei savivaldybėj, viešbutyje "Lietuva" ir net Europos daugiabutyje?Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąJie čia specialiai susikuklino ar taip yra iš tiesų? Viešbutis "Lietuva" 85 metrų. Savivaldybė 77 metrų. Europos daugiabutis 95 metrų. Tai taip išeina, kad aukštis jų biurų pastate tarp lubų ir grindų bus mažesnis nei savivaldybėj, viešbutyje "Lietuva" ir net Europos daugiabutyje?Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąTai kad pasiskaičiuokit, tas pats aukštis iš esmės gaunasi. "Lietuvoj" tai labai žemos lubos aukštuose, tik ten vestibiulis galingas ir viršuj techninis aukštas tų metrų tiek ištraukia.
Savivaldybė: 77/20 = ~3.85m
RC: 85/25 = 3.4m
Šiaip su daugiabučiais išvis nereiktų lyginti (nors prestižiniai kartais turi ir didesnį aukštį tarp grindų ir lubų).
Comment
-
Ir tai čia labai tie primestiniai skaičiavimai, nes pirmas aukštas/vestibiulis komercijai skirtas bus labai aukštom lubom.
bet kuriuo atveju į aukštos biurų klasės lubų reikalavimą drąsiai tilps (tarptautinių standartų reikalavimai): "Aukštis nuo grindų iki pakabinamų lubų – vidutiniškai apie 2.7 m."
Vat tik įdomu yra tai, kad statybos gerokai įpusėjo, o rinkoje oficialiai nesimato, kad jie ką nuomotų ir pardavinėtų. Arba viskas išnuomota net nereklamuojant, vykdant nuomininkų paiešką tyliai arba jie kažko laukia (dūstančioj nuo poreikio rinkoje tai turi racijos - dar palaukt ir užsikelt kainas). Arba aš kažko nepastebiu jų pasiūlymų nei spaudoj, nei internete, nei NT rinkos kuluaruose?..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Tas man irgi įdomu. Apie 32 000 m2 biurų ploto yra daug (kažkiek (lygtais apie 5000m2) užims pats registų centras), tad nemanau, kad taip lengvai jie išnuomos visą likusį plotą. Europos verslo centras mažesnis ir tai nemažai laiko prireikė kol išnuomavo. O aplinkui atsiranda ir daugiau biurų ploto (Vilniaus vartai, verslo centras Saltoniškių g.).
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTas man irgi įdomu. Apie 32 000 m2 biurų ploto yra daug (kažkiek (lygtais apie 5000m2) užims pats registų centras), tad nemanau, kad taip lengvai jie išnuomos visą likusį plotą. Europos verslo centras mažesnis ir tai nemažai laiko prireikė kol išnuomavo. O aplinkui atsiranda ir daugiau biurų ploto (Vilniaus vartai, verslo centras Saltoniškių g.).
Man tie metrų skaičiavimai pakišo niūrią mintį, o ką jei biurai bus tik 16aukštyje, o didesnysis "brolis" bus "poilsio patalpų" pavidalu išparduotas e-litui?..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Comment
-
Man atrodo kažkur buvo rašyta, kad aukštesnysis bus biurų, o žemesnysis "poilsio patalpoms". Aišku galėjo viskas ir pasikeisti. Nors jei biurų paklausa išties tokia didelė... Tik man įdomu kaip jiems seksis nuomoti žemutiniąją dalį. Dalis jos bus registrų centrui, bet ploto nuomai manau liks pakankamai. Juk ten jokio vaizdo (į Šnipiškių pusę - baisu, į savivaldybės pusę irgi nekas).
Comment
-
Parašė Aukselis Rodyti pranešimąJei kam idomu (man ka tik is vetrunos atsake), kad auksciausias pastatas 24 aukstu bus 85 metru.
Comment
Comment