Parašė toshas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąMan irgi įdomu kas ten per balta medžiaga, fasado apdaila ar dar ne? Gal yra nuotraukų iš arčiau?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąKiek galima įžiūrėti iš nuotraukos tai ten pilkos metalinės kasetės. Tokios pat kaip galinėje Helios fasado pusėje, tik spalva skiriasi.
Beje, tam 16-aukščiui jau 17-ą aukštą stato, nors matyt tą pirmą "dvigubą" aukštą laiko vienu.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąKiek atsimenu buvo rašyta, kad metalinių kasečių čia nebus. Metalinės kasetės ant Helios yra šiek tiek blizgios, o čia į tai man visai nepanašu.
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimą>..1. Europa Tower 129 m. 33 f.
kas yra f.?
Comment
-
Dėkuj, tadux už nuotraukas. Kolkas dar sunku spręsti, bet atrodo, kad fasadai bus geresni nei Europos daugiabučio oranžinės dalys. Šaltos ir "nerėkiančios" spalvos biurams labiausiai ir tinka, o ne šlykščios oranžinės, kurių jau per daug. Aišku įdomiausia kokį stiklą parinks aukštuminėms dalims.
Comment
-
Na bent jau vizualizacijoje ir parodyta kad sestas aukstas bus sviesesnes apdailos nei kiti, tad dar neverta spresti apie galutini varianta, kol nepabaige...Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Mano manymui isgriuve dar geriau... sveiki visi... as toks gezas kuriam irgi rupi vilnius nors jame dar negyvenu... :-)
Tai kiek suprantu cia vienas pastatas su dviem bokstais, tiesa isduokit man kiek aukstu numatyta???Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąNelabai mano manymu tinka updateam šitie išgriuvę kadrai. Nieko neina įžiūrėt
Beje, Mantai, gražios nuotraukos
Comment
Comment