Toks mazas, jaukus
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Nu ta Vyroka mažu mažiausiai nugriaut reik Visą vaizdą jis vienintelis man gadinaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąO Vyrokas tai tas susuktas namas?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNMC pro 10mm
Su šiuo objektyvu reikėtų iš arčiau pamėginti nufotografuoti Tada gal būtų labiau dangoraižiai akcentuojami
Comment
-
Parašė JohnIspudinga nuotrauka:
http://foto.terpe.lt/inkelti/20070102/DSC_6909.JPG
Mantai, pridejes dar kelis kadrus galetum sukurti atitinkamas temas SSP ir SSC. Su savo 10mm objektyvu gali tokius dalykus parodyti kiek kitaip (ispudingiau), nei iprastai.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
-
pastebejau dalyka, kad turistai ant bokšto jau ima fotkintis į šią pusę, tik po to į senemiesčio
man vis del to "delfinas" ir ryškėjanti "nida" šlykštukai.. manau tarybiniu metu ten buvo bandyta kur kas ydomesnę sistemą daryt - aukšuminiai (nors ir maži ~12 aukštų) sustatyti eilej, šonu upėn. aišku sistema buvo nebaigta, o pastatai skurdoki savo išore.. nors tas su užrašu "molesta" renovuotas manau atrodytų tikrai
va tai ir paminklosaugininkų pasiekimas - bukas reikalavimas fiziškai riboti auktši, o ne intensyvumą ir t.t. . rezultatas - pakrante užgriozdinta spintom - tiek pastačius, tiek paritus..
Comment
Comment