Mm...visai gerai atrodys sitas pastaciulas, pala koks bus aukstis metrais?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėkui, taimi. Taip, Goštauto gatvė ir aplinkinės gatvelės šiuo metu rekonstruojamos dėl būsimosios „Panoramos“ kaimynystės.
Tikiuosi Panorama tai ir finansuoja?
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąŠaunu . Dar nebuvau negirdėjęs šių žinių, arba tiesiog praleidau jas...
Tikiuosi Panorama tai ir finansuoja?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąVVirną iš tų ne nuimkt ir viskas bus gerai .
O kad Panorama finasuoja tai gerai, kuo daugiau tegu stvarko aplink save.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėkui, taimi. Taip, Goštauto gatvė ir aplinkinės gatvelės šiuo metu rekonstruojamos dėl būsimosios „Panoramos“ kaimynystės.
ta gatve prie panoramos vadinasi narbuto. taip pat suklydai ir temoj apie Ell daugiabuty.
Gostauto gatve yra kitoj pusej neries.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąMantaz klysti...
ta gatve prie panoramos vadinasi narbuto. taip pat suklydai ir temoj apie Ell daugiabuty.
Gostauto gatve yra kitoj pusej neries.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąJei ta šulinį (vidinį kiemą) uždengtų stiklu, tai sutaupytu šilumos.
Comment
-
Parašė nasuNa dar pora zodziu apie progresa - dydysis bokstas jau turi 20-asias grindis, o auksciausio krano kabina per savaitgali sukilo iki 26-ojo "Europos" auksto - akis dar nepriprato matyti kazka pro langus
Beliko 4 aukštai. Sausį turėtų pasiekt viršūnę.
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimą...ir pora apniukusių šiandienos foto iš žemiau:
vestibiulis per 6 aukštus:
montuojamas fasadas (kol nepriejau arciau , galvojau kad tas žalsvumas jau apdaila, pasirodo tik gipskartonis):
moja profesija rab = prorab
Comment
-
Parašė MrEdo Rodyti pranešimąuž šitų kolonų išbetonavimą (einančių per šešis aukštus) reiktų medalį skirti. Nežmoniškai sudėtinga, bet rezultatas bus elekantiškas ir gražus
Dar bežiūrint nuotraukas kilo klausimas, kodėl jie po žeme nesusijungė su "Europos" centru? Juk galėjo sujungti parkingo aikšteles, tik kelią reikėjo perkasti. Nebent po apačia parkingo nebus. Arba gal sujungimą padarys vėliau?
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąDar bežiūrint nuotraukas kilo klausimas, kodėl jie po žeme nesusijungė su "Europos" centru? Juk galėjo sujungti parkingo aikšteles, tik kelią reikėjo perkasti. Nebent po apačia parkingo nebus. Arba gal sujungimą padarys vėliau?
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąjuk Europa ir RC turi ant žemines stovejimo aikšteles...Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment