Man "Registrų centro" pastato forma labai elegantiška, bet galutinis vaizdas labai priklausys nuo apdailos "Helios" pavyzdys skatina tam tikrą rezervuotumą
Žemutinės dalies, kur bus "Registrų centras" apdaila turbūt bus nekokia, visgi ne sau Vėtrūna stato, tai kam stengtis? Daugiabutis irgi turbūt bus su nelabai kokia apdaila. Tuo tarpu aukštuminio biurų pastato apdaila turėtų būti geriausia, juk jį norės išnuomoti. Tai tokios spėlionės.
Niekuo aukštuminiu pastatu apdaila nesiskirs nuo zemutinio, tik stiklo daug daugiau. Apdaila ta pati........HPL plokstes ir plyteles. Aisku bokstai tokios formos ir beveik stikliniai atrodys tikrai liuks.
Niekuo aukštuminiu pastatu apdaila nesiskirs nuo zemutinio, tik stiklo daug daugiau. Apdaila ta pati........HPL plokstes ir plyteles. Aisku bokstai tokios formos ir beveik stikliniai atrodys tikrai liuks.
Įdomu ar didelė dalis bokštų bus ne stiklinė? Ir būtų taip pat įdomu sužinoti kokios būtent dalys bus ne stiklinės (ta dalis, kur laiptinė?...).
Truputis bendros informacijos. Vėtrūna dar tebesidera dėl "bokštų" fasadų įrengimo darbų su potensialiais rangovais. Tad mano skaičiavimu tokie darbai geriausiu atveju galėtų prasidėti ne anksčiau sausio pabaigos,o stiklinimas ir "skardinimas" vasario mėnesio. Na nebent tik pastolius ar keltuvus galima anksčiau sumontuoti. Taigi dar reiks palūkėti gražesnių fasadų vaizdų.
Kuo toliau, tuo labiau sis pastatas man patinka. O atsidurus salia jo - niekaip negaliu atitraukt akiu nuo tu atskirtu nuo perdangu kolono per penkis (ar sesis) aukstus. Tikrai grazi pastato detale bus.
Ačiū tadux už nuotraukas. Aš kolkas susilaikysiu nuo vertinimų. Man atrodo, kad ne ką neblogiau buvo kalbama ir apie Helios, bet kas iš to išėjo mes matom.
Comment