Parašė maxas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąVisgi man labiausiai patiko Edd + Mantaz darbas.
Comment
-
Keli "pasityčiojimai" iš (c)Romo nuotraukų. Jeigu ta vizualizacija buvo teisinga ir jeigu visų aukštų aukštis vienodas, tai šiuose piešinukuose jūs matot ne ką kitą, o tikrąjį RC ūgį. Nes iš pradžių su photoshop'u buvo užaugintas pastato karkasas, pagal esamą statybų situaciją, išlaikant identiškus atstumus tarp aukštų ir po to ant jo buvo užklijuota mano patobulinta (ar sugadinta) vizualizacija. Paskutinis aukštas yra kiek aukštesnis nei kiti - pagal vizualizaciją.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąEntuziastai, nepykit, bet man kazko nelabai ziurisi tarp tu tiesiu formu pastatu. Ar nebutu graziau jei butu kazkas panasaus i Europa ar savivaldybe (ta prasme nenusmailintu virsumi)?
O Talino tas kvartalas man nelabai patinka. Migdo
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNa, o Talino?Paskutinis taisė Jeffas; 2006.10.28, 15:06.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąAtsiprasau uz durna klausima. Kas tas NMC?
NMC - Naujasis Miesto Centras
Comment
-
Jei lyginsim pagal medžiagas - man labiau patinka Talino kvartaliukas, nes ten nėra jokių išsidirbinėjimų (bent jau taip kaip Vilniuje). Pagal "skyline" - ateitis irgi greičiausiai Talino. Tik tiek, kad Vilniaus NMC bus didelis, užims didelę teritoriją ir primins normalų miesto centrą, o Talino - ne, bent jau pagal žinomus dabartinius planus.
Comment
-
Geros vizualijo Edd ir atrodo tiksliau .
Tas šiek tiek nusmailintas viršus Registrų Centro man netgi labai patinka. Įvairiau NMC atrodys. Jeigu stogas būtų kaip Savivaldybės, du panašūs nuobodžiai atrodytų, tuo labiau kad beveik tokio pačio aukščio...
O kas nori daugiu kvadratinių formų manau Hansa Bankas išpildys jūsų norus .
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąVėtrūnos 24-aukščiui drastiškai trūksta 5-7 aukštų. Puikiai matome Edd vizualizacijoje. Dabar jis beveik lygus su Savivaldybe:/
Comment
-
Kada nors patys pastatysim po savo dangoraižį, tokį kokį norim matyt savo mieste
Dabar keičiasi tikro vyro statusas Lietuvoje. Nuo šiol reikia užaugint sūnų, pasodint medį ir pastatyt dangoraižį
Su laiku bus ir aukštesnių pastatų Vilniui, bent jau krutat tinkama linkme ir tai yra svarbiausia. Ne visiem Lietuvos miestam tai būdinga (pavyzdžiui manajam)
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąSu laiku bus ir aukštesnių pastatų Vilniui, bent jau krutat tinkama linkme ir tai yra svarbiausia. Ne visiem Lietuvos miestam tai būdinga (pavyzdžiui manajam)
Comment
-
Parašė pablonis Rodyti pranešimąjei kaikurie įstatymai nebus pakeisti (ko greičiausiai ir nesulauksime), aukštesnio pastato už Europą Vilniuj nebus...
Comment
Comment