Parašė taimis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
O kaži fasadai bus tokie daugmaž į vizualizaciją?
Tokie tolygūs, šiek tiek atspindintys, su nematomais vertikaliais padalinimais, be Vilniuje populiarių skirtingų rūšių: matinių ir blizgių plokštumų. Naivu tikėtis. bet jei ir vėl nesugebama padaryti į realybę panašių vizualizacijų tegu kreipiasi į tuos kurie moka tai padaryt.
Aišku yra pasakymas: "čia tūriai svarbu, ne realybė, bet tūriai..." Bet nejaugi net patys architektai nenori pamatyti realybės? Arba pamatė, išsigando ir visuomenei pateikė tuos gražius "tūrius".
Comment
-
Del zemutines 6a apdailos, tai kiek girdejau ten turetu buti akmens mases plyteles, spalva ala cor-ten (rudziu imitacija). Nebent taupydami pinigus nupigino ir kazkoki sh... ruosiasi deti, tipo kaip ant Rangos IV dangoraizio kaimynysteje stovincio...
O siaip uzdarinet pastata (daryt isores sienas) tai jie ten gerokai veluoja...Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Tai kaip suprantu ant tų žalių plokščių bus klijuojamos plytelės.
Pas mus statybininkai, konkrečiai šiuo atveju Vėtrūna neįvaldę naujų klojinių sistemų kurios leidžia 1 aukštą pastatyti per 4 dienas ir greičiau. Šiuo požiūriu mus lenkia ir latviai ir estai. Manau Ranga IV pirmieji Lietuvoj pradės juos naudot. Kada tai bus neaišku. Gal jau Hansabanką statydami panaudos.Paskutinis taisė deep'as; 2006.10.27, 13:50.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąTen ta zalia plokste yra priesvejinis gipskartonis. Ant virsaus suksis karkasas ir ant jo montuosis plyteles. Taip bent turetu buti daroma. Negalima tiesiai prie gipso plyteliu klijuoti, nes fasadas vedintis turi.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąKoks? Priešvėjinis? . Pirmą kart apie tokį gipskartonį girdžiu. Gal greičiau jis ugniaatsparus ir panaudotas šiuo atveju vietoj vėjo izoliacijos?Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Barabasas Rodyti pranešimąNa tai yra tas pac, g/k, kuris turi padidinta atsparuma ugniai ir dregmei ir gali buti naudojamas lauko salygomis, o ventiliuojamuose fasaduose kaip vejo izoliacija. Ir tokiom savybem pasizyminti g/k paprastai buna zalios spalvos.
Comment
-
siandien biski pazaidziau su fotosopu ir Xmaster nuotrauka
stai kas isejo (o gal ir neisejo...)
RC+TEO---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė maxas Rodyti pranešimąsiandien biski pazaidziau su fotosopu ir Xmaster nuotrauka
stai kas isejo (o gal ir neisejo...)
EDIT/PRIEDAS: Važiavau šiandien į Akropolį, NMC vaizdelis nuo kalno važiuojant Ozo gatve puikiai atrodo pritemus, kažkaip neteko anksčiau forume matyti iš tos vietos darytų nuotraukų.Paskutinis taisė deep'as; 2006.10.27, 22:19.
Comment
Comment