Tarpininku daug atsiras.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"
Collapse
X
-
Parašė Toris Rodyti pranešimąAčiū Llinass ir Edd, kad pataisėt mano omeny Vis dėlto Llinass su tavim pasiginčyčiau dėl "aukštuminės" dalies žodžio vartojimo. 24 ir 16 a. pastatai statomi ne ant 6a. Registrų centro pastato, o greta (iš pauliaK nuotraukos matosi, kad RC sublokuotas su greta dygstančiu 24-auksčiu). Todėl manau, kad negalima sakyt, jog aukštuminis pastatas turi tik 4-5 aukštus. Abu aukštuminiai pastatai projekte yra savarankiški korpusai ir jų aukštus reikia skaičiuot savarankiškai.
Bet čia ne esmė. Ginčijamės dėl statybos tempų. Vis vien linkstu į, anot John, pesimistinę poziciją, kad baigs vėliau nei balandį. Bet, kartoju, šį kartą labai norėčiau klyst
Negalima lyginti statybos tempo kada buvo statoma visa žemutinė dalis ir dabar kada statoma tik aukštuminė dalis. Tad aš ir sakiau, kad dar tik 4-5 aukštai aukštuminės dalies kaip statoma vien tik aukštuminė dalis be žemutinės. Tad ir tempai negali būti lyginami. Na, o mano paskaičiavimais aukštesnės aukštuminės dalies monolitinis karkasas turėtų būti baigtas kovo mėnesį atmetus švenčių bei šalčių pertraukas. Gali atsirasti dar įvairiausių netikėtų priežasčių kurios galėtų atitolinti darbų pabaigą, bet pesimistinių prognozių neverta skaičiuoti nes jos netikėtos.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNieko čia gero nematau. Eilinį kartą fasadas ir galinis fasadas skirsis, nes taupoma. O dar jei bus tos oranžinės plytelės, tai baisu.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąO tu įsitikinęs kad plytelėm išklijuoti fasadą pigiau nei stiklus sumontuoti?
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimątokiu atveju išvis nesuvokiamas sprendimas būtų...
Jeigu kas nematėt.
Paskutinis taisė deep'as; 2006.10.09, 15:37.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąAr ir Europos daugiabutis bei K ir D taip pat nesuvokiama kodėl oranžinėm plytelėm išklijuotas? Gal ten irgi nuspręsta buvo pataupyt? O gal toks buvo architekto sumanymas iškart?
Comment
-
Parašė batista Rodyti pranešimą/\ mes kalbame jau ne apie taupymą, o apie eksterjero vaizdą, kuris būdamas vien stiklinis, atrodytų tikrai daug gražiau, nei turėdamas pusiau stiklą, pusiau plyteles... mano kuklia nuomone...
Parašė liutass Rodyti pranešimątokiomis oranžinėmis plytelėmis Maximas dekoruoja...
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąAš mačiau šiek tiek kitokias, bet irgi oranžines. Ir ką tu tuo norėjai pasakyti?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNa, prekybcentriams tinka, bet netinka stikliniams dangoraižiams, kuriuos padaro pusiau skustais, pusiau luptais.
Comment
-
Parašė Llinass Rodyti pranešimąNei K ir D, nei Europos daugiabutis man neatrodo pusiau skustas pusiau luptas. Tos plytelės gerai dera su stikliniu fasadu. Reik tikėtis kad ir į RC fasadus jos taip pat puikiai įsipaišys nors turint tokį pusiau skusto pusiau lupto Helios pavyzdį gan sunku įsivaizduoti.
Comment
-
Kuo daugiau stiklo - tuo geriau. Nors tinka ir visokios apdailos plokštės, bet jos turi būti iš kokybiškų medžiagų ir normalių spalvų. Sakyčiau, kad biurams labiau tinka šaltesnės spalvos, kaip pvz. galiu pateikti "verslo trikampį". Kolkas "verslo trikampis" Vilniuje yra verslo centras nr 1. Jei pasirenkamos nešaltos, akį rėžiančios spalvos, tai bent jau reiktų mokėti jas priderinti. Tuo tarpu NMC planuoja tapti kažkokiu oranžiniu vaikų darželiu. Hansabankas galbūt kažkiek pataisys situaciją.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąHansabankas galbūt kažkiek pataisys situaciją.
Comment
-
Parašė Toris Rodyti pranešimąParašė Mantaz Rodyti pranešimąŠįryt daryta nuotraukaMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment