Tai reiškia, kad Dariaus ir Girėno stadiono dangą artins prie Žalgirio stadiono standartų
lol...
Užtat bent jau Kauno "žemkės" bendrabučius už 5 mln sutvarkys
Kaip susijęs fasado apdailos derinimas ir aukštingumo didėjimas?
Manau tikrai neūgtels.
O tu įsitikinęs, kad čia fasadai derinami? "Vilniaus vartų" atveju visi fasadai jau buvo sudėti ir tai pastatas paaugo, o "Registrų centro" atveju darbų stabdymas vien dėl "fasadų derinimo" yra nepaaiškinamas Nesakau, kad tikrai augs, bet galimybės neatmetu.
O tu įsitikinęs, kad čia fasadai derinami? "Vilniaus vartų" atveju visi fasadai jau buvo sudėti ir tai pastatas paaugo, o "Registrų centro" atveju darbų stabdymas vien dėl "fasadų derinimo" yra nepaaiškinamas Nesakau, kad tikrai augs, bet galimybės neatmetu.
lol...
Vilniaus vartai buvo Vilniaus vartai ir iš anksto buvo žinoma kad jie augs, o RC jokių darbų stabdymų nepastebėjau ir nesuprantu iš kur tu čia ištraukei? Nes dar prieš savaitę darbai vyko pilnu tempu.
Šiandien buvau vienam name, kur pro langus matėsi Registrų centro krano viršūnėle, tai sukosi nuolat, darbai vyksta. Taip buvo ir prieš porą dienų, kai ten pat buvau.
Man tai tik viena mintis kirba, šito projekto "nugaros" tai mes nematėm, bent aš jokios vizualizacijos iš Šnipiškių pusės neatmenu. Ar tik nesusilauksim siurprizų...
Kiek pamenu projete yra trys sio projekto dalys, B korpusas - zemutine dalis, C korpusas - abu bokstai ir zemutine dalis po jais ir dar yra A korpusas - apie kuri nieko nezinau...
man atrodo A korpusas tai šalia (gilyn i šnipiškes, už bokštų) statomas pastatas, jis atskirtas, labai panašu, kad gali būti koks daugiaaukštis garažas ar pan.
man atrodo A korpusas tai šalia (gilyn i šnipiškes, už bokštų) statomas pastatas, jis atskirtas, labai panašu, kad gali būti koks daugiaaukštis garažas ar pan.
Už bokštų, matyt, iš tikrųjų yra garažas, važiuodamas pro šalį esu jį pastebėjęs. Bet mane domina aukštuminių pastatų apdaila iš nugaros. Žinant, kad Registrų centro architektas Leonidas Merkinas projektavo ir Helios su stikliniu priekiu ir "siurprizu" gale, kyla įvairių įtarimų, koks čia apdailos sprendimas bus.
Už bokštų, matyt, iš tikrųjų yra garažas, važiuodamas pro šalį esu jį pastebėjęs. Bet mane domina aukštuminių pastatų apdaila iš nugaros. Žinant, kad Registrų centro architektas Leonidas Merkinas projektavo ir Helios su stikliniu priekiu ir "siurprizu" gale, kyla įvairių įtarimų, koks čia apdailos sprendimas bus.
"Statybų pilote", kai buvo aprašytas projektas, minėta, kad per komplekso vidurį eina pėsčiųjų pasažas. Tiesa, kol kas jis niekur neveda, nes už komplekso jau prasideda Šnipiškių "grožybės". Bet jei projekte numatyta eiti "už" komplekso, gal nebus nusispjauta ir į galinę komplekso apdailą? Gal.
Man irgi kilo tokios mintys. Helios turi nemažai panašumų su šiuo projektu, bet tikiuosi, kad visgi čia to "siurprizo" nebus.
neuzilgo idesiu atnaujinima is virsaus tarp kitko, syrit pastebejau kad jau yra surinkti stelazai salia zemesnio blokinio pastato (kokie 3 ausktai), taip pat pradetas statyti liftas didesniajam pastatui. Kiek as suprantu jie bus naudojami montuoti isores apdaila... taigi pradzia ne uz kalnu
Man ta koncepcija "stiklai vienoje pusėje - skardos kitoje" labai atsiduoda plikbajoriškumu: pinigų neturiu, fasado noriu, pelno - irgi, aukščio - dar labiau, o pliko užpakalio gal niekas ir nematys, nes mano akys priešingoje pusėje...
ir cia sujungiau fotkes - siandienos daryta (is desines) ir rusgejo 19 dienos daryta fotke. nelabai atseku cia ta pati tik uzpyle ar jau paugejo aukstu?
Comment