Pagal pirmini Vyroko projekta, dabar pastatyta tik viena dalis lenkto pastato. (dabar neatsimenu puse ar trecdalis)
taigi galime suprasti, kad Vyrokas toje vietoje statys dar viena gyvenamaji nama. Kazkada seniai turejau skanuota nuotrauka, kur yra Vyroko dabartinio pastato maketas ir salia jo stovi ~36 aukstu kitas pastatas, kuri mes laikeme "Registru centru", bet pasirodo, kad ten kitas planuojamas Vyroko gyvenamasis pastatas. Tik kol kas neaisku, koks jo stausas ir ar tai realus projektas, turbut ir nesuzinosim, kol neprades statyti
Buvau užsukęs į JAD, tačiau p. Merkinas dievagojosi, kad negali teikti jokios informacijos nepasitaręs su statytojais
Tačiau akies krašteliu nužiūrėjau, nemažą teritorijos prie Europos maketą. Ten buvo du sulipę statiniai (vienas aukštesnis, kitas - žemesnis), praktiškai tokie patys, kokie pavaizduoti savivaldybėje esančiama makete.
Galima bandyti, tačiau turint omeny jų viešųjų ryšių palaikymo lygį, turiu gilią abejonę, kad jie ką nors pateiks
Mano asmenine nuomone, tai čia esmė yra tame kad su šio projekto derinimais, statybos leidimas kažkas ryškiai nešvaraus. Iš pradžių buvo numatyta tiksliai nepamenu 28 aukštai berods, po to buvo kalbos kad leidžiama statyti tik 16, dabar jau 24. Atseit pastūmėm pastatą šiek tiek į šoną per pora metrų ir jau iš šešiolikos galima pakelti iki 24.
Tikriausiai nenori nieko skelbti kol visko iki galo nesuderins. Ką padarysi kad jau pas mus taip tvarkomi reikalai. Nors taip yra ne tik pas mus.
Na o mums svarbu tik kad pastatas puoštų miesto vaizdą, o ne terštų.
Buvau užsukęs į JAD, tačiau p. Merkinas dievagojosi, kad negali teikti jokios informacijos nepasitaręs su statytojais
Tačiau akies krašteliu nužiūrėjau, nemažą teritorijos prie Europos maketą. Ten buvo du sulipę statiniai (vienas aukštesnis, kitas - žemesnis), praktiškai tokie patys, kokie pavaizduoti savivaldybėje esančiama makete.
Šaunuolis
Gal turi to maketo savivaldybėje nuotrauką? Jau nebeprisimenu kas ten kaip.
Mano asmenine nuomone, tai čia esmė yra tame kad su šio projekto derinimais, statybos leidimas kažkas ryškiai nešvaraus. Iš pradžių buvo numatyta tiksliai nepamenu 28 aukštai berods, po to buvo kalbos kad leidžiama statyti tik 16, dabar jau 24. Atseit pastūmėm pastatą šiek tiek į šoną per pora metrų ir jau iš šešiolikos galima pakelti iki 24.
Tikriausiai nenori nieko skelbti kol visko iki galo nesuderins. Ką padarysi kad jau pas mus taip tvarkomi reikalai. Nors taip yra ne tik pas mus.
Na o mums svarbu tik kad pastatas puoštų miesto vaizdą, o ne terštų.
Jei viešumo kaina 8 aukštai- aš linkęs palaukti ir sutramdyti smalsumą. Ši mano nuostata taikoma tik šiam konkrečiam projektui.
Visu pirma tai cia yra 28 aukstu variantas. Be to vieta dabar yra pasikeitusi siek tiek. Turbut ne tik tai keitesi per tuos 1,5 metu, bet ir pati isvaizda.
Cia jau geriau ! Jei tokius kaip makete ar truputi apvalesnius pastatytu butu puiku, dabar tokio aukscio ten ir truksta vaizdui pagerinti, taigi so far so good !
Comment