Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Registrų centras ir "Vilniaus verslo uostas"

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parkingas su dviem pozeminiais aukstais.

Is visko ka man teko girdeti speju, kad cia vyksta tokie dalykai:
    Kaireje, virsutineje paveikslelio puseje matome, kaip statomas antras pozeminis aukstas registru centro pastato parkingui, virs jo paskui kils registru centro pastatas. Desineje, apatineje paveikslelio dalyje matom kaip stato parkinga, kuris bus perduotas miesto reikmems:

Toliau, matom tuscia plota, tas plotas yra skirtas "Vetrunos" 16-os aukstu pastatui ar pastatams, kolkas toje dalyje nera vykdomi jokie darbai:

Comment

zodziu, kas idomiausia - dar net neprasidejo, jei isvis kada nors prasides tokiais tempais.

Comment

Parašė Marius
        "vizauliai tersia" - savoka (kaip sunkiai ismatuojamas ir apibreziamas reiskinys) dazniausiai naudojama, kai neberandama kitu argumentu.Tai tiesiog budas "apsiginti" nuo "piktu kapitalistu verslininku", kuriu "vienintelis noras - "sudarkyti miesto veida." Sis atvejis - neisimti. Kokiais kriterijais remiamasi, kad pvz 12 aukstu jau netersia, o pvz 15 jau tersia.Tai tiesiog juokingai skamba. Juolab, kad telekomas netoliese jau turi panasaus aukstingumo ar dar didesnio pastato leidima. 12 aukstu salia tokiu pastatu kaip Europos toweris -va kur tikroji tarsa ir architekturines kalvos (kurios sukurimu taip rupinosi Ambrasas) darkymas.
        Ps. 16 aukstu, kai uz 20 metru stovi 33 aukstu - idomiai atrodys.
        Visiskai su tavimi sutinku mes tai taip atvirksciai darom pirma pasistatom vidutini 33 aukstu o paskiau vis zemyn ir zemyn kol tik 5 auksciaus statys

Comment

Juokingai atrodo, kai bandot jau kurį laiką spėliot ką kur statys, o jokios tikros info negi niekur nėr?

Comment

Parašė farbrom
            Juokingai atrodo, kai bandot jau kurį laiką spėliot ką kur statys, o jokios tikros info negi niekur nėr?
            Faktas tas, kad kol nepatvirtins projekto ir deresis kaip viskas turetu buti, tol 100% pasakyti nieko negalesm. O siaip, buvo ivairiu straipsniu. Mano speliones juk ne is lubu paimtos.

Comment

na ir pradejo ce viska statyti grazu ziureti !!!

Comment

SSC buvo papostintos Registru centro vizualizcijos, is kuriu vienoje, matomas sioks toks parkelis. Atrodo tikrai graziai ir jaukiai, pridetu givybes NCC. Ar jis tikrai bus igyvendintas?

Comment

Per 3-čiuosius asmenis sužinojau, kad aukštesnysis Vėtrūnos dagiaukštis (iš planuojamų 2) turėtų būti 22a. Kiek patikima ta informacija- nesiimu spręsti, bet "sakė ten dirbantis žmogus".
                  Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Hehe, dėkui už info. Matosi jų rinkodara stipriai šlubuoja, kad visuomenė neinformuojama apie tai, kas vyksta.
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

/ Mantai čia ne rinkodara šlubuoja. Čia tiesiog projekto derinimas šlubuoja. Reikėtų pasižiūrėti kokio aukštingumo pastatui jie turi leidimą, jei išvis turi. Na manau čia tik planai pastatyti 22a., o pastatys tokį kokį leis

Comment

Gal tas šlubuoja, bet rinkodara dar labiau, to negalima neigti. Kad ir atsivertus jų puslapį graudu daros, o info rast iš vis neina.
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na puslapį pamačius tikrai kad graudus vaizdelis

Comment

Kazkaip lėtai darbeliai juda....

Comment

Dėkui už apžvalgą Ir aš turiu foto (iš sekmadienio)

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė tadux
                                Kazkaip lėtai darbeliai juda....
                                tamsta kur dirbate? Synergy ar 5ci?

Comment

Parašė dariusn
                                  tamsta kur dirbate? Synergy ar 5ci?
                                  Nei ten nei ten mes uzislaptine

P.S: Butu idomu suzinot kas cia renka informacija apie mane

Comment

Parašė tadux
                                    Nei ten nei ten mes uzislaptine

P.S: Butu idomu suzinot kas cia renka informacija apie mane
                                    paprasciausiai pats dirbu 26 aukste Tado pas mus atrodo nera, tai lieka Synergy

Comment

Parašė dariusn
                                      paprasciausiai pats dirbu 26 aukste Tado pas mus atrodo nera, tai lieka Synergy

nu 26 aukste yra trys offisai nepasikabine mes dar savo zenkliuko, gal kada ir pasikabinsim...

Comment

Katik pažiūrėjau Šnipiškių planelį, tai Registrų centro vietoje gali iškilti 20-28 aukštų pastatas, kas mane labai nudžiugino , bet telekomo būsimo pastato vietoje leidžiama statyti tik 8-12 aukštų pastatą..

Comment

Parašė farbrom
                                          Katik pažiūrėjau Šnipiškių planelį, tai Registrų centro vietoje gali iškilti 20-28 aukštų pastatas, kas mane labai nudžiugino , bet telekomo būsimo pastato vietoje leidžiama statyti tik 8-12 aukštų pastatą..
                                          Ziurek i naujienas, o ne i senus planelius, kurie sudaryti savivaldybes. Jei nustatys, kad pvz. 20 aukstu pastatas sudarys "vizualine tarsa", tai jokie planeliai nepades. Be to naujausiuose straipsniuose aiskiai buvo parasyta, kad planavo statyti 28, taciau neleido ir sumazino iki 16 aukstu. Galbut dar bando visaip prastumti aukstesni pastata, bet mes kolkas to nezinom - buvo tik gandu.
                                          Del Telekomo, tai jie jau seniai turi leidima 12 aukstu pastatui statyti, bet jie irgi nori auksteni projekta prastumti.

Comment

Working...
                                          X