Dėl Yellowstone man dviprasmis jausmas: labiau man svetimkūnis atrodo dėl proporcijų, senesnis toliau esantis pastatas atrodo išbaigtesnis. Na ir aišku aplinka: tas Liubarto pakilimo takas, GV, Jasinskio 16 bardakėlis, šiaip man žiauriai nejauki vieta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąStatūs šaligatvio kampai ties įėjimais FTW.
Comment
-
Sostinėje į naują PC „Pikas“ investuojama 20 mln. Eur
Vilniuje šalia Ukmergės gatvės statomame laisvalaikio, sporto ir prekybos centre „Pikas“ jau išnuomota 75% ploto, praneša objektą vystanti bendrovė „Masterkey Baltics“.
12.600 kv. m ploto PC „Pikas“ „Pikas“ kyla Ukmergės g. 221 vietoje dar sovietmečiu statyto administracinio pastato. Leidimas laisvalaikio, sporto ir prekybos centro statybai gautas 2024 m. vasario 1 d. Statybos pradėtos šį balandį, o atidarymas planuojamas 2025 m. rugsėjį.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąJeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąKalvarijų 147
- 4 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąJeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąBIOK pletra? man pasirode, kad ir sklypas tas pats
- 1 patinka
Comment
-
Parašė you2001 Rodyti pranešimąGal kas žino kada prasidės pergalės g. 42 rekonstrukcija? Patalpų nuomos skelbimas jau yra.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Džiaugsmo gatvėje atidaryta nauja „rimi“ parduotuvė.Prekybos centras šalia namų ar pakeliui į juos – didelis privalumas, tad Vilniaus Džiaugsmo gatvės ir jos apylinkių gyventojai nuo šiol galės patogiai apsipirkti tiek šventėms, tiek kasdienai. Šiandien duris atvėrusi „supermarket“ formato „Rimi“ parduotuvė įsikūrė adresu Džiaugsmo g. 116. Joje iki pat gruodžio 26 d. pirkėjų lauks šventiniai pasiūlymai, papildomos nuolaidos ir staigmenos. Pasak „Rimi
- 1 patinka
Comment
Comment