Dėl Yellowstone man dviprasmis jausmas: labiau man svetimkūnis atrodo dėl proporcijų, senesnis toliau esantis pastatas atrodo išbaigtesnis. Na ir aišku aplinka: tas Liubarto pakilimo takas, GV, Jasinskio 16 bardakėlis, šiaip man žiauriai nejauki vieta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąStatūs šaligatvio kampai ties įėjimais FTW.
Comment
-
Sostinėje į naują PC „Pikas“ investuojama 20 mln. Eur
Vilniuje šalia Ukmergės gatvės statomame laisvalaikio, sporto ir prekybos centre „Pikas“ jau išnuomota 75% ploto, praneša objektą vystanti bendrovė „Masterkey Baltics“.
12.600 kv. m ploto PC „Pikas“ „Pikas“ kyla Ukmergės g. 221 vietoje dar sovietmečiu statyto administracinio pastato. Leidimas laisvalaikio, sporto ir prekybos centro statybai gautas 2024 m. vasario 1 d. Statybos pradėtos šį balandį, o atidarymas planuojamas 2025 m. rugsėjį.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąJeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąKalvarijų 147
- 4 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąJeruzales 21 daroma kazkokia rekonstrukcija/pletra. Ten tuose pastatuose veikia nakvynes namai ir privati mokykla.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimąBIOK pletra? man pasirode, kad ir sklypas tas pats
- 1 patinka
Comment
-
Parašė you2001 Rodyti pranešimąGal kas žino kada prasidės pergalės g. 42 rekonstrukcija? Patalpų nuomos skelbimas jau yra.Aviate, navigate, communicate
Comment
Comment