Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą
Lietuviai turtėja, reikia kelių akropolių ir dar šiaip belenkiek prekybos centrų
Comment
-
Parašė _rB_ Rodyti pranešimą
Taip pat visuose prakriškai vienodi prekės ženklai ir asortimentas. Jokio išskirtinumo ir pasirinkimo.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąUkmerges g buve garazai
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš neieškosiu senų vizualizacijų, koks buvo pirminis variantas, bet šito tvarinio su jomis net negalima lyginti. Tragedija kažkokia, tinkanti gamyklai užmiestyje, bet ne centrinei miesto gatvei.
Gyvai išties labai siaubingai atrodo, labai labai nuvylė, o vizualizacijose visai kitas vaizdas buvo.
Comment
-
Parašė mayro Rodyti pranešimą
Gyvai išties labai siaubingai atrodo, labai labai nuvylė, o vizualizacijose visai kitas vaizdas buvo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mayro Rodyti pranešimąGyvai išties labai siaubingai atrodo, labai labai nuvylė, o vizualizacijose visai kitas vaizdas buvo.
Po to kaip suprantu nusipigino iki šito varianto:
O galutinis variantas iš vis kažkoks neaiškus. Nepatinka man tokie gamyklos tipo pastatai, ypač žinant koks buvo pirminis variantas.
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąUkmerges g buve garazai
Comment
-
abiejose nurodytose vizulkese pavaizduotas Fabijoniskiu 4 maketas. O maniskeje nuotraukoje Fabijoniskiu 4A. Ten bus du analogiskai priestatai prie garazu. Maniskes nuotraukos ir vizulkes skirtumas nera radikalus. Sakyciau, kai projekta uzbaigs, bus "arti to"Paskutinis taisė Milwaukee; 2017.09.25, 17:14.
- 1 patinka
Comment
-
Degalinė operatorinė, parduotuvė, plovykla Talino g. 2B, 2A (šalia Vakarinio aplinkkelio)
Nuotrauka daryta 2017 09 26
Vieta žemėlapyje.Paskutinis taisė M1gdas; 2017.12.04, 14:43.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš neieškosiu senų vizualizacijų, koks buvo pirminis variantas, bet šito tvarinio su jomis net negalima lyginti. Tragedija kažkokia, tinkanti gamyklai užmiestyje, bet ne centrinei miesto gatvei.
Comment
-
Matyt, turėta omeny, jog centrinė pravažiuojančių-praeinančių žmonių kiekiu, o ne savo lokacija, jog kažkur prie Katedros...
Kol šūdas mus tenkins, tol šūdą ir turėsim. Va pravažiavau dviračiu iki Trakų, tai verkiau visą kelią nuo Maximos bazės, palei Grigiškes ir Lentvario apylinkes. Visiškas bomžynas.
Tuo tarpu link Nemenčinės, kur atšviežinta infrastruktūra ir nupjauta žolė – nors fotkink, kaip gražu (tiesa, jei neapsiribosim tik pastatais, bet tiesiog lyginsim bendrą aplinką).♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Su tais garažų priestatais, matyt, pagaliau praslydo. Kiek atsimenu, tai toje garažų bendrijoje buvo organizuojami keli susirinkimai ir svarstymai dėl to ir vis nesėkmingai. O kalbant apie gražu, negražu - man asmeniškai pirmas iš kažkur ištrauktas variantas baisiausias. Antras būtų kažkas jau įdomesnio. Sakyti, kad galutinis variantas labai jau blogas irgi nenorėčiau. Pagal galimybių plotą gavosi visai padoriai.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment