Tai šis šviesoforas yra kokį 150 metrų į šoną. Anas bus tiesiai priešais PC ir tiesiai ties įvažiavimu į dabar esančio daugiabučio Rygos g. 6 kiemą.
Ir taip toje Rygos gatvės atkarpoje ryte ir vakare susidaro didelės spūstys, o dar viena šviesoforas šalia kito tik padidins spūstys. Galėtų ką nors kito jie sugalvoti. Ar padaryti autobusas A juosta, kad jie tose milžiniškose spūstyse nestovėtų.
Ir taip toje Rygos gatvės atkarpoje ryte ir vakare susidaro didelės spūstys, o dar viena šviesoforas šalia kito tik padidins spūstys. Galėtų ką nors kito jie sugalvoti. Ar padaryti autobusas A juosta, kad jie tose milžiniškose spūstyse nestovėtų.
Na, realiai tai šviesoforai tokiose situacijoje turėtų būti sukoordinuoti, įvedant "žaliąją bangą/juostą", kad nereikėtų prie kiekvieno stot ir stovėt.
Bet dar neaišku kada ten viskas bus. Namo gyventojai labai stipriai užprotestavo PC statybas 8 metrų atstumu nuo tokio namo. Girdėjau, kad statybų leidimas išduotas (nors pats jokios info apie tai neradau). Matyt tai tebuvo gandai, mat statybos turėjo prasidėt dar liepos mėnesį berods. Turbūt negauna leidimo statyt.
Jie vyksta jau pora mėnesių, bet vaizdas nesikeičia. Buvo iškasę ir didžiulę duobę, lyg tai tvarkė komunikacijas. Dabar, kai paskutinį kartą mačiau, buvo tik keletas smėlio krūvelių ir tvora.
Labai neambicingas projektas, bet geresnis negu tai, kas ten siuo metu stovi. Man atrodo, beje, kad cia techniskai ne Gostauto gatve, o Lukiskiu ir Gyneju gatviu kampas.
There is nothing more dreadful than imagination without taste (J. W. Goethe).
Labai neambicingas projektas, bet geresnis negu tai, kas ten siuo metu stovi. Man atrodo, beje, kad cia techniskai ne Gostauto gatve, o Lukiskiu ir Gyneju gatviu kampas.
Iš tiesų, pritariu. Nu gal realybėje atrodys geriau, bet keista turint omenyje vystytojus. Nes man asmeniškai "Pinus Proprius" valdomas "Verslo Centras 2000" yra ko gero gražiausias pastatas Vilniuje.
Kaip ir rašiau, darbai jau gerokai daugiau negu mėnesį yra sustoję. Sakyčiau, kad net kokius 2-3 mėnesiu taip, bet galiu klysti. Pastaruoju metu šaltinis sakė, kad net apsaugos budelė dingo.
Kaip ir rašiau, darbai jau gerokai daugiau negu mėnesį yra sustoję. Sakyčiau, kad net kokius 2-3 mėnesiu taip, bet galiu klysti. Pastaruoju metu šaltinis sakė, kad net apsaugos budelė dingo.
Iš šios nuotraukos matosi kelias į mano butą. Visada eidamas į parduotuvę praeidavau pro baltą pastatą ir monolitinį namą, ten toliau esančiuose daugiabučiuose yra bromas ir taip ateidavo į parduotuvę. (Ten kur anksčiau veikė bankas).
Comment