Aš kažkur skaičiau, kad net Didžiąją Sinagogą atstatinės (ten kur vaikų darželis už stalininių namų)
Įdomu ar jie brėžinius turi? Kiek atsimenu iš senų nuotraukų, tai ta sinagoga iš visų pusių buvo namais užstatyta ir matėsi tik stogas- nieko įspūdingo žodžiu. Nors interjeras buvo tikrai gražus.
Iš kitos pusės- ką žydų bendruomenė darys su ta sinagoga? Jei neklįstu ir į dabar esančią retai susirenka tikinčiųjų skaičius reikalingas pamaldoms...
vilniaus senamiestyje nebuvo viesuju erdviu isskyrus rotuses katedros aikstes, sereikiskiu parkas, visa kita atsirado po karo netgi dauguma atveju rusams nugriovus pastatus
aš ir noriu pasakyt, ar tikrai verta jį atsatinėti ''tokį kaip buvo'', ypač, kai nėra tikslių duomenų. ir keista, kodėl taip bijoma senamiestyje modernių sprendimų.
Tik neaišku, kurio pavyzdžio 1990, ar 2000? Įsivaizduoju, kai mano proanūkius vedžios po Vilnių kokiais 2100-aisias ir su pasididžiavimu sakys: "štai koks buvo Vilniaus Senamiestis 1990."
Nekenčiu tokių centrų. Nieko šlyščiau negali būt (čia mano asmeninė nuomonė) baisiniai angarai ir begalinio ploto automobilių stovėjomo aikštelės darko miesto vaizdą. Galėjo daryt kaip Europa arba kaip tas Rubikono kur ruošiamas statyt, bet ne taupo pinigus požeminei aikštelei. Gerai tik kad miesto pakrašty, toj pusėj būnu tik kartą per 2 metus
Iprasta deze. Man idomiau butu suzinoti kas atsitiko su prekybos centru "Panorama"? Tikiuosi Zuokas neuzspaude ju i kampa vien tam, kad planuojamam Rubikono prekybcentriui butu geriau. Buvo sukurtas interneto puslapis www.panorama.lt , bet ir ta jau pasalino.
Ehem... Su visa pagarba Eikai, turiu pasakyti, kad šis projektas yra gaidžių gaidys- eilinė beveidė niekuo neišsiskirianti dėžė. Kur nors Paneriuose ar Savanorių prospekte ji gal dar neiškristų iš konteksto, bet ŠM galėjo nors kiek dailesnį daiktą suprojektuoti...
Tikrai šis pastatas tarp buvusiu kareivinių kažkaip iškrenta... Nežinau koks veikėjas jį prastūme, bet manau, kad studentas vidutiniokas ir tai geresnį suprojektuotų
Mažesni projektai Vilniuje
Mažesni statomi pastatai Vilniuje
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Statomi daugiabučiai namai Vilniuje
/
Daug kas painioja šitas temas. Po to jei sugalvoji susirasti matytą projektą tai turi versti per visas temas. Nors šiaip man tai viskas aišku jei naujas projektas tai prie naujų projektų jei statomo objekto nuotrauka tai prie statomų.
Na o šitą projektą reikėjo patalpinti prie Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Mažesni projektai Vilniuje
Mažesni statomi pastatai Vilniuje
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Statomi daugiabučiai namai Vilniuje
/
Daug kas painioja šitas temas. Po to jei sugalvoji susirasti matytą projektą tai turi versti per visas temas. Nors šiaip man tai viskas aišku jei naujas projektas tai prie naujų projektų jei statomo objekto nuotrauka tai prie statomų.
Na o šitą projektą reikėjo patalpinti prie Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Nu ko gero reikejo patalpinti i "Mažesni statomi pastatai Vilniuje" , nes pries kiek laiko pravaziuodamas maciau kad ji jau baigineja, o ir antra - tai ne daugiabutis
Comment