Siap tokio lygio kompanija galetu sau leist pasireikst architektams. Uzduotis: pastatyti angara su sidabrinemis spalvomis. O dabar kaip kokie kinieciai kiekvienoje salyje kepa ta pati pasenusi dizaina.
/\ Norfa kiek žinau didelės plėtros Vilniuje nežada ir nutraukė kelias nuomos sutartis. O tas PC toks labiau pravažiuojantiems gal. Abejoju ar iš Lazdynų kas jį vaikščios. Nors pačiuose Lazdynuose parduotuvės išmėtytos, ten labiau reikėtų kažką papildomo įpaišyti. "IKI" galėtų susitvarkyti/išplėsti vieną iš pirmesnių savo parduotuvių Lietuvoje
Na, aš tik spėju. Oranžinė - Norfa naudoja tą spalvą. O kažkoks maisto prekių prekybos centras vis tiek turi būti, sunkiai įsivaizduoju, kad tai galėtų būti PC be maisto prekių, o vien, pavyzdžiui, technikos.
IKI variantas irgi, jie kažkaip neturi to vientiso parduotuvių dizaino. Aišku, kad ne LIDL ir ne Rimi ar tuo labiau Aibė kokia, nei Express Market.
Man užtat nelabai patinka, kad bus dar vienas įvažiavimas. Juk arti ir taip yra įsukimas vienas, kam daryt dar vieną?
Na, aš tik spėju. Oranžinė - Norfa naudoja tą spalvą. O kažkoks maisto prekių prekybos centras vis tiek turi būti, sunkiai įsivaizduoju, kad tai galėtų būti PC be maisto prekių, o vien, pavyzdžiui, technikos.
IKI variantas irgi, jie kažkaip neturi to vientiso parduotuvių dizaino. Aišku, kad ne LIDL ir ne Rimi ar tuo labiau Aibė kokia, nei Express Market.
Man užtat nelabai patinka, kad bus dar vienas įvažiavimas. Juk arti ir taip yra įsukimas vienas, kam daryt dar vieną?
Pamiršome vieną rimtai besiplečiantį tinklą "Fresh Market". Aibė, IKI, IKI Cento, Rimi, Maxima yra Lazdynuose. Ir kažkaip visos parduotuvės rajono kraštuose beveik O čia pastatyto prekybos centro sėkmę lemtų sustojančiųjų pirkėjų kiekis. Kol kas, manau, kad didelio srauto nebūtų, nes visi įpratę ten pralėkti Laisvės pr.
Fresh Market jau senų seniausiai yra Lazdynuose (viena pirmų). Lazdynų gyventojai turėtų lankytis, bet ne pėsti, o pravažiuojant, nes pačiuose lazdynuose visos parduotuvės nedidelės, čia panašu jog didesnė. Prie litexpo ten irgi namų yra.
Comment