Norisi tikėt, jog daug žmonių nesupainios Porsche centro su Lidl krautuvėle...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąSveiki, šiandien teko pravažiuoti sankryžą ties Trakų vokę ir pamačiau kažkokias statybas priešais maximą, gal kas žinote daugiau.
Comment
-
Parašė kasparas.v Rodyti pranešimąKaip tai priesais? Gal uz?Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąadresas J. Tiškevičiaus g. 19, 02231 Vilnius
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė lukass Rodyti pranešimąadresas J. Tiškevičiaus g. 19, 02231 Vilnius
Comment
-
Savanorių g. 28 projektuojama daugiaaukštė auto aikštelė
http://www.vilnius.lt/lit/Visuomenes...oma_au/6578069
Comment
-
Parašė karak Rodyti pranešimąKiek gandai sklando bus Neste ir Hesburgeris.
Comment
-
Parodų g. projektuojamas naujas prekybos centras. Ne LIDL, bet panašu į kokią Maximą arba Norfą. Labiau į pastarąją.
http://www.vilnius.lt/lit/Visuomenes...oma_pr/6718351
Comment
-
/\ Norfa kiek žinau didelės plėtros Vilniuje nežada ir nutraukė kelias nuomos sutartis. O tas PC toks labiau pravažiuojantiems gal. Abejoju ar iš Lazdynų kas jį vaikščios. Nors pačiuose Lazdynuose parduotuvės išmėtytos, ten labiau reikėtų kažką papildomo įpaišyti. "IKI" galėtų susitvarkyti/išplėsti vieną iš pirmesnių savo parduotuvių LietuvojeKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Na, aš tik spėju. Oranžinė - Norfa naudoja tą spalvą. O kažkoks maisto prekių prekybos centras vis tiek turi būti, sunkiai įsivaizduoju, kad tai galėtų būti PC be maisto prekių, o vien, pavyzdžiui, technikos.
IKI variantas irgi, jie kažkaip neturi to vientiso parduotuvių dizaino. Aišku, kad ne LIDL ir ne Rimi ar tuo labiau Aibė kokia, nei Express Market.
Man užtat nelabai patinka, kad bus dar vienas įvažiavimas. Juk arti ir taip yra įsukimas vienas, kam daryt dar vieną?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, aš tik spėju. Oranžinė - Norfa naudoja tą spalvą. O kažkoks maisto prekių prekybos centras vis tiek turi būti, sunkiai įsivaizduoju, kad tai galėtų būti PC be maisto prekių, o vien, pavyzdžiui, technikos.
IKI variantas irgi, jie kažkaip neturi to vientiso parduotuvių dizaino. Aišku, kad ne LIDL ir ne Rimi ar tuo labiau Aibė kokia, nei Express Market.
Man užtat nelabai patinka, kad bus dar vienas įvažiavimas. Juk arti ir taip yra įsukimas vienas, kam daryt dar vieną?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąFresh Market gal. Bet jie tokie dar maži atrodo, kad užpildytų tokį centrą. o kitų erdvių berods nenusimato (kiek atsimenu iš brėžinių).Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment