Pagal foto atrodo lyg ir vietoje to seno raudono garažo šis verslo centras bus, bet ar tikrai? Nors kitos vietos ten kaip ir nėra sprendžiant iš vizualizacijos, ten jau LNK yra prie pat tų dvynukų, tad lieka tik garažų griovimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Little_man Rodyti pranešimąPagal foto atrodo lyg ir vietoje to seno raudono garažo šis verslo centras bus, bet ar tikrai? Nors kitos vietos ten kaip ir nėra sprendžiant iš vizualizacijos, ten jau LNK yra prie pat tų dvynukų, tad lieka tik garažų griovimas.
http://maps.lt/map/default.aspx?lang...g%C4%97s%20219Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą/\ Ar ten nusimato gan platus dviračių takas?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąPagaliau ir Pinus proprius įsidrąsino, Goštauto 12A aptvertas ir darbininkai jau krapštosi. Turėtų būt 7000 kvadratų B ar tai B+ klasės verslo centras.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąŠiandien. Panašu, kad šitą griaus su visam, nuo stogo jau nukrapštė įrangą, viršutiniuose aukštuose langų nebėra, darbus vykdo "Vilniaus betono demontavimo technika", galėsiu paupdate'int laiks nuo laiko, pro ofiso balkoną gerai matosi
Atvaizdas
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąGalima būtų sužinoti kas buvo šiame pastate ir kada jis pastatytas? Ieškojau informacijos, suradau, kad čia buvo (?) UAB "Skala" (tačiau tikėtina, kad aš klystu). Kuo ji užsiiminėjo?Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąŠiandien. Panašu, kad šitą griaus su visam, nuo stogo jau nukrapštė įrangą, viršutiniuose aukštuose langų nebėra, darbus vykdo "Vilniaus betono demontavimo technika", galėsiu paupdate'int laiks nuo laiko, pro ofiso balkoną gerai matosi
Atvaizdas
Atėjo, pamatė, pastatė...
Comment
-
Parašė AngeLT Rodyti pranešimąJeigu gerai pamenu, kažkur buvo eskizai kaip atrodys ši vieta
Ir paskutinis vaizdas:
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąGalima būtų sužinoti kas buvo šiame pastate ir kada jis pastatytas? Ieškojau informacijos, suradau, kad čia buvo (?) UAB "Skala" (tačiau tikėtina, kad aš klystu). Kuo ji užsiiminėjo?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąŠiaip tas baltas dviejų aukštų, kur šalia yra, tai irgi tuščias, nenaudojamas, tai gal ir šitą griaus kada nors.
Beje, gal atskirą temą šitam projektui? Nes ne toks jis ir mažas.. o aš, kaip žadėjau, pasistengsiu periodiškai atnaujint vaizdų.
Comment
-
Parašė Kerpycius Rodyti pranešimąTas dviaukštis priklausė/o Puslaidininkių Fizikos institutui (PFI) dabar FMTC, tai kai didelė dalis išsikraustys į saulėtekio slėnį (NFMTC), tai pardavus tuos pastatus gal pajudėtų griovimo/statymo darbai.
Comment
-
Nors tai Trakai, bet vis dėlto postinu į Vilniaus temą.
Gal kas turite kokių nors žinių apie šį projektą? Ofisai gamtoje.
Comment
Comment