O kur ten vietos jam yra? Nebent išsipirko visas bakūžės Tauragnų gatvelėj ir tą buv. mokamą parkingą šalia bendrabučio. Kitur nelabai kur jau tokiam PC. Apie transporto problemas ten jau net nekalbu...
Pievų ten nė kvapo. Tarp barakų ir Licėjaus yra stadionas. Dar kiek pamenu vaikų darželis. Nėra ten kur kišti net mini centro realiai, o apie parkingus klientams ir privažiavimą net baisu pagalvoti...
/\ Oho, čia tai naujiena. tai dabar dar labiau neįsivaizduoju kur ten Lidl galima įkišti...
Galiu patvirtinti, jog Kalvarijų 180 tikrai LIDL planuojamas. Dar praejusiais metais gavau detaliojo plano kopija pdf'u (esu vieno is gretimu sklypu bendrasavininkas) - ir atsiunte man pdf'a uzvadinta LIDL Kalvariju detalus.pdf Is anksto viskas pagal LIDL uzsakyma
Jei kam bus idomu: LIDL_Kalvariju_detalus.pdf - 1014.2 Kb
Beje, tu "bakuziu" kaip suprantu is detaliojo sis projektas nepalies. Nebent papildomi biurai salia Tauragnu g. statysis...
Galiu patvirtinti, jog Kalvarijų 180 tikrai LIDL planuojamas. Dar praejusiais metais gavau detaliojo plano kopija pdf'u (esu vieno is gretimu sklypu bendrasavininkas) - ir atsiunte man pdf'a uzvadinta LIDL Kalvariju detalus.pdf Is anksto viskas pagal LIDL uzsakyma
Jei kam bus idomu: LIDL_Kalvariju_detalus.pdf - 1014.2 Kb
Beje, tu "bakuziu" kaip suprantu is detaliojo sis projektas nepalies. Nebent papildomi biurai salia Tauragnu g. statysis...
Tai Mažai dar keliavai Kopenhagoje Visos LIDL parduotuvės įsikūrusios pirmuose aukštuose o virš jų butai, biurai, viešbučiai.
Viena iš jų: Atvaizdas
Nesuprantu kodėl taip nedaro Lietuvoje, juk vietos švaistymas mūsų parduotuvių dėžės. Geriausias to pavyzdys Mindaugo g./Kauno g. statoma parduotuvė.
Danijoj nebuvau ir nežadu būti. Įdomu, tai, kad LIDL tiek Vokietijoj, tiek Lenkijoj (kiek buvau ir mačiau) beveik vienodos architektūros, šlaitiniais stogais.
Ir Airijoj sitaip yra, neretas vienzo dalykas, kad LIDL butu apatiniame aukste, nors siaip ju strategija buvo sandeliai, ale daba jie Airijoj visur miestuose perstato: http://www.indymedia.ie/attachments/...untitled11.jpg
Ir Airijoj sitaip yra, neretas vienzo dalykas, kad LIDL butu apatiniame aukste, nors siaip ju strategija buvo sandeliai, ale daba jie Airijoj visur miestuose perstato: http://www.indymedia.ie/attachments/...untitled11.jpg
Tai jie investuoja ir į NT. Nusiperka skypus perspektyvioje vietoje, iš pradžių pastato pigiausias dėžes, o kai mato, kad apsimoka limti į viršų perstato. Didžiąją daugumą Vilniaus dėžių būtų galima taip padaryt.
Comment