Su raudona spalvike, primins Lukoil arba McDonald's.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mažesni komercinės ir biurų paskirties projektai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Vaids Rodyti pranešimąo gal galima visą vijokliais apželdinti arba daug medžių aplinkui pasodinti
- 2 patinka
Comment
-
Parašė digitalO kaip guglui, patinka?
As manyciau didesnis bullshit tai ta karcher savitarnos plovykla. Jei reiktu rinktis ka naikint, plovykla keliautu pirmoji.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąTaigi ir renderiuose ta raudona buvo, ar tikėjotes kad nedarys?
Svarbiausia kylant į kalną nėra to raudonumo ir mažiau šlykščiai matyt atrodys. Toks tikriausiai užmanymas buvo periodo prieskoniuką palikti įvažiuojant į miestą
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąBet siaip nedramatizuociau tos dezutes, to gerojo vaizdo jis neuzgozia taip, kad cia galetu pasirodyt.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Esmė, kad yra tik kelios vietos Vilniuje, kur be vargo ir be drono matosi visas NMC vaizdas. Šita vieta yra viena iš to nedaugelio vietų ir jisai paima vos ne 20% viso vaizdo, dar plius nusidažo savo skardas ryškiai raudonai, kad to dėmesio dar daugiau gautų. Vilniuje netrūksta prastos architektūros, bet kad būtų taip prastai, tokioje išskirtinėje vietoje ir dar su paryškintomis spalvomis - tai tikrai unikumas ir lyderis.
Comment
-
Taip, galiu sutikti, kad vienintelis teigiamas aspektas šito projekto yra tai, kad jis uždengė kitą blogą pastatą, bet aš nemanau, kad tokioje vietoje esančio pastato architektūrą mes turėtumėm lyginti su kažkokia ten užsilikusia troba, tokia logika remiantis ir Paupy buvo galima buvo statyti kažką panašaus, nes tai būtų buvę geriau, nei ten stovėjusios senos gamyklos.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTaip, galiu sutikti, kad vienintelis teigiamas aspektas šito projekto yra tai, kad jis uždengė kitą blogą pastatą, bet aš nemanau, kad tokioje vietoje esančio pastato architektūrą mes turėtumėm lyginti su kažkokia ten užsilikusia troba, tokia logika remiantis ir Paupy buvo galima buvo statyti kažką panašaus, nes tai būtų buvę geriau, nei ten stovėjusios senos gamyklos.
Comment
-
Problema ne ta, kad jis kažką užstojo, problema, kad vaizdą iš šito taško formavo arti 20 skirtingų modernių pastatų, tam, kad suformuotų taip vadinama 'skyline'. O šitas išsišokėlis atėjo ir sako 'aš būsiu pats matomiausias, pačios prasčiausios architektūros, o dar ir raudonos spalvos uždėsiu - kad labiau dėmesį nukreipti'. Kai žiūri į bendrą vaizdą tiesiog nebeišeina jo ignoruoti, kaip kažkas kažkur yra pasakęs 'šaukštas mazuto statinę medaus sugadina'. Man šitas atvejis kažkiek primena Radisson viešbučio išplėtimą, kai taip pat strateginėje vietoje pastatė žemos architektūrinės vertės pastatą ir aš jį kritikavau nuo pat pradžių, bet šitas variantas yra 10 kartų blogesnis.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąTai dar gerai, kai saukstas deguto gadina medaus statine, o ne atvirksciai, kaip Kalvariju gatvej, kai stovi tik deguto backa ir medaus lygiai 0 gramu
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš su tuo sutinku, tik nesutinku su mintimi, kad nauji pastatai turi lygiuotis į blogiausius pavyzdžius ir visokias kaimo trobas, nes kitu atveju mes niekada neišaugsim iš Kalvarijų gatvės stiliaus, nes visada galėsim pateisinti 'juk būna blogiau'. Mes gyvenam XXI amžiuje ir lygiuotis reikėtų ne į Kalvarijų gatvės architektūrą.
Comment
-
Atsimenat kaip Zuokas su tanku traiškė ne vietoj priparkuotą mersą? Dabar labai būtų malonu matyt kaip čia prasineša su betono karpykle ar trupintuvu ir visiem laikam ištrina tą košmarišką sapną. Net nebaigus ten jiem statyt.Neperspėjus. Nerimtai čia aš žinoma, bet kas uždraus svajoti.Paskutinis taisė evvt; 2019.08.08, 02:00.
Comment
Comment