Sveiki, gal kartais kas zino, ar planuojama pletoti koki komercini objekta sitame, pazymeta raudonai, komerciniame sklype, ar bent koks galimas aukstingumas cia statomu pastatu gali buti iki 5 ar nuo 5 iki 9. Aciu
Baisus rajonas paliktas rangovu savivalei ir uzprogramuotas tapti getu.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Paaiškinkit man - kas yra tas Perkūnkiemis? Tik viena gatvė?
Pavilnionių seniūnaitija, priklausanti Pašilaičių seniūnijai, dar yra vadinama Perkūnkiemiu. Pastarasis pavadinimas turbūt susiformavo vystantis šiai miesto daliai (buvusioje Pavilionių kaimo teritorijoje?).
Pavilnionių seniūnaitijai priklausanti teritorija:
Bieliūnų g., Eitminų g., Girulių g., Leičių g., Pavilnionių g., Perkūnkiemio g., Ukmergės g. poriniai numeriai nuo 298 iki galo.
Aš visuomet perkūnkiemiu įsivaizdavau ir tą darinį kitoje Ukmergės g. pusėje, kiek tolėliau, už būsimojo DEPO - S.Nėries g. O kaip tada ta vieta vadinasi - tretieji fabai?..
Aš visuomet perkūnkiemiu įsivaizdavau ir tą darinį kitoje Ukmergės g. pusėje, kiek tolėliau, už būsimojo DEPO - S.Nėries g. O kaip tada ta vieta vadinasi - tretieji fabai?..
Šūdelka, Namai ant šiukšlyno, oficialiai dažniausiai "Salomėjos Nėries gatvės namai" (kas gal ir simboliška ).
Perkūnkiemis pradžioje lyg ir buvo Rangos projekto pavadinimas. Dabar dažniausiai juo, kaip suprantu, vadina visus "Naujuosius Pašilaičius".
Didžiausia pasaulyje lanksčiai nuomojamų įrengtų darbo vietų kompanija IWG, kuriai priklauso tinklas „Regus“, Lietuvoje planuoja sparčią plėtrą: per 5-7 metus Vilniuje ketina atidaryti apie 10, o Kaune svarsto įkurti 3 biurų centrus. Lietuvos rinkai bus pristatytas ir naujas aukštesnės klasės biurų prekės ženklas „Spaces“, rašo „Verslo žinios“.
Šiaurės vakarų sostinės dalyje vienas po kito kyla ne tik daugiabučiai, bet ir biurų pastatai. Neseniai duris čia atvėrė modernus 6 aukštų verslo centras, kuris yra baigiamasis 2013 m. pradėto komercinio komplekso „Domus Pro“ plėtros etapas. Projekto vystytojas – „TK Development Lietuva“, statybos darbus vykdė „Conresta“.
Comment