Jei neklystu, tai yra neperseniausiai privatizuoto "Vilniaus specialiojo autotransporto" teritorija. regis planuojamas dar vienas "prestižinis" kvartaliukas, o įmonę iškels kur nors už miesto
Nežinau kaip jum, bet man tas juodas tai *****... . Na nebent ten bus koks muziejus ar kokia modernaus meno galerija...
Man tai jis pusė velnio. Reikia miestui ir tokių, kad parodyt estukams, kad jei rekia- mes irgi ką nors "freak'iško" pastatyti galim Juo labiau, kad Čiurlionio g-vėj ir taip pastatų "keistuolių" yra, pvz.: Japonijos ampasada.
Nežinau, kažkokie baisiai mažaūgiai.
Nebent paskirtis tokio aukštingumo reikalauja.
Kitaip šiais laikais statant netoli centro tokius žemus neatsipirktų žemė.
Kažkoks naujas projektas Vilniaus makete. Įdomu, kas čia bus
Man atrodo, kad čia "Žia valdos" sklypas, kurį jie dabar parduoda ir už kurį prašo "tik" 43 mln. Kaina tokia, nes yra leidimai statyti, baigiamas ruošti projektas. Detaliau čia:
Nekenčiu tokių centrų. Nieko šlyščiau negali būt (čia mano asmeninė nuomonė) baisiniai angarai ir begalinio ploto automobilių stovėjomo aikštelės darko miesto vaizdą. Galėjo daryt kaip Europa arba kaip tas Rubikono kur ruošiamas statyt, bet ne taupo pinigus požeminei aikštelei. Gerai tik kad miesto pakrašty, toj pusėj būnu tik kartą per 2 metus
Deja, siek tiek klysti, sio centro statytojai duokle atidave arcitekturai. Siaip, kada prekybos centrai statomi miestu pakrasciuose, demesio apdailai skiriama mazai. Dazniausiai jie apkalami profiliuotos ar kitokios skardos lakstais, bet sis BIG prekybos centras kaip patys jie sake bus fasadui parinkta ivairesniu medziagu. Dalis fasado bus klinkerio plytu, bus nemazai stiklo konstrukciju.
Be to, prekybos centrams isskirtinio interjero nereikia, bet daug demesio reikia skirti lankytoju patogumui. Be to, uzmiesti nemanau ar kuri bendrove statytu kazka panasaus i Europa ar Gedemino 9.
Pozemine aikstele jie stato del to, jog zeme yra labai brangi, taip man sake ir pats direktorius A. Misiunas. Be to, pozemine aikstele turi daug privalumu...
Deja, siek tiek klysti, sio centro statytojai duokle atidave arcitekturai. Siaip, kada prekybos centrai statomi miestu pakrasciuose, demesio apdailai skiriama mazai. Dazniausiai jie apkalami profiliuotos ar kitokios skardos lakstais, bet sis BIG prekybos centras kaip patys jie sake bus fasadui parinkta ivairesniu medziagu. Dalis fasado bus klinkerio plytu, bus nemazai stiklo konstrukciju.
Be to, prekybos centrams isskirtinio interjero nereikia, bet daug demesio reikia skirti lankytoju patogumui. Be to, uzmiesti nemanau ar kuri bendrove statytu kazka panasaus i Europa ar Gedemino 9.
Pozemine aikstele jie stato del to, jog zeme yra labai brangi, taip man sake ir pats direktorius A. Misiunas. Be to, pozemine aikstele turi daug privalumu...
Tai vat, tokios stokeles
Deja nusišnekėjai. Kodėl aš klystu paaiškink kas netaip. Sakyk ką nori bet "Dabar skaityk mano buvusį komentarą"
Aš kalbu apie miesto vaizdą, o ne PC interjierą. Direktorius tegul paisto ką jis nori, bet pasižiūrėk į prekybos centrus tokius kaip Šiaurės miestelio Hyper rimi. Siaubas. Man neįdomu kas apsimokiau vienam ar kitam man kaip miestiečiui rūpi miesto grožis, o ne begalinių stovėjimo aikštelių aplink angarus interesai.
O kas iš to? Aš ir pasakiau gali pasiskaityt. Nemanyk statybinių įmonių darbuotojai neskaito šio forumo. Jie skaito tik garsiai nerėkia.
Parašė Sinouku
O ka gali pasiulyti, vel ,,Europa???
Ką dar čia siūlyti. Kad išvaizdžiau atrodytų iš pradžių kažkokia pastato architektūra turėtų matytis, o ne angaras. O antra statyti požeminį arba daugiaaukštį parkingą.
Ir iš visi kas čia per diskusija. Tau patinka angarai miesto centre?
Comment